Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fundașul român care nu a prins lotul de EURO face a doua facultate. Planurile lui Alex Crețu

Maria Olteanu

Publicat 24/06/2024 la 19:35 GMT+3

Alexandru Crețu, fundașul central al Universității Craiova, este unul dintre cei mai buni oameni din Superliga pe postul său, dar, chiar și așa, nu a prins lotul României pentru EURO. Aflat în cantonament alături de olteni, pentru a pregăti noul sezon, Crețu a dezvăluit că în prezent s-a înscris la cea de-a doua facultate.

Alexandru Crețu, unul dintre cei mai buni fundași centrali din Superliga, face a doua facultate

Alexandru Crețu a fost din nou unul dintre cei mai constanți oameni din lotul Universității Craiova, în sezonul recent încheiat, terminând pe poziția a treia alături de olteni.
Crețu, venit în Bănie de 3 ani, a ajuns la finalul contractului în această vară și a avut suficiente oferte bune pe numele său, unele chiar din întrecerea internă. S-a simțit excelent la Craiova, unde a devenit unul dintre cei mai iubiți jucători, așa că a decis să nu dea curs altor oferte, chiar dacă mai bune, și a pus semnătura pe un nou contract cu formația din sudul țării.
Aflat în cantonamentul de vară alături de juveți, în Austria, Alex Crețu a dezvăluit că în prezent urmează a doua facultate, la Iași, unde studiază Dreptul. Departe de casă, acesta s-a întors la școală, gândindu-se și la ceea ce va face după ce va trebui să agațe ghetele în cui.

Alex Crețu, între fotbal, Drept și imobiliare

"Decizia a plecat din ideea de a face bani. Cred eu că este o meserie incredibil de bine plătită.
Dreptul a fost o ambiție, doar că îmi pare rău că nu am timp cu adevărat. Nu știu ce voi face, mai am de jucat fotbal mulți ani și voi vedea când voi termina.
Am trecut la școală, dar m-am apucat de fotbal ... În general, noi, sportivii, nu prea mergem la școală, din cauza programului. Dar nu am neglijat-o, am terminat liceul, am luat Bacalaureatul, am făcut o facultate și acum alta în curs.
Examenele nu le dau fizic. Fac ore la fără frecvență, la Universitatea "Petre Andrei" din Iași. Am colegi foarte tineri", a spus Alex Crețu, care a dezvăluit mai apoi că în prezent și-a deschis o afacere la Craiova, oraș în care s-a mutat de 3 ani, de când a semnat cu Universitatea.
picture

Alexandru Crețu, unul dintre cei mai buni fundași centrali din Superliga, face a doua facultate

"Am un business cu case, construiesc case în Craiova, unde am un mic cartier.
Pe lângă fotbal, îmi place și domeniul construcțiilor, care cred eu este bine plătit", a adăugat jucătorul care s-ar fi aflat și el pe o listă de rezervă a lui Edward Iordănescu pentru turneul final din Germania.
Cotat la 800.000 de euro de Transfermarkt, Crețu a evoluat în sezonul precedent în 43 de partide pentru Universitatea Craiova, perioadă în care a reușit 6 goluri și 3 pase decisive.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo