Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gică Hagi, dezamăgit după ce Farul nu a primit un penalty cu U Cluj! "Am avut, dar nu s-a dat"

Dani Morar

Publicat 28/02/2024 la 22:11 GMT+2

Farul Constanța a pierdut cu 0-1 în fața celor de la U Cluj și tremură pentru un loc de play-off. Gică Hagi a acuzat arbitrajul după meci, susținând că echipa sa a avut un penalty în prima repriză, care nu s-a acordat.

Gică Hagi (Farul Constanța)

Credit imagine: Getty Images

Farul Constanța a cedat pe terenul celor de la U Cluj, scor 0-1, după o partidă fără foarte multe faze de poartă. Gică Hagi reclamă o lovitură de la 11 metri în prima repriză, nedată pentru echipa sa, care acum tremură pentru un loc de play-off.
"Ocazii nu au prea fost. Dacă nu era acea greșeală, cred că nu marca nimeni. Întâlnim echipe bune, care vor să joace.
Noi nu suntem cei mai buni, nu suntem nici cei mai bogați. Încercăm să facem fotbalul nostru, când putem, cum putem. A fost un meci greu, cu tensiune, cu presiune multă. Trebuie să știi să joci genul acesta de meciuri.
Am avut penalty-ul ăla, dar nu s-a dat. Să vedem ce spune toată lumea. Vom vedea. Nu comentez mai multe, dar cred că a fost penalty.
Mai avem două meciuri, să vedem ce se întâmplă. Nu mai contează ce a fost. Presiune există. Pentru cine nu e obișnuit, e greu", a transmis Hagi după meci, la Digi Sport.
Citește și:

U Cluj – Farul 1-0

După victoria Universității Craiova cu Voluntari, campioana României căzuse pe 5 în clasament. De partea cealaltă, Universitatea Cluj era înaintea meciului în afara zonei din TOP 6, dar încă cu șanse mari de a prinde un loc de play-off.
Duelul de la Cluj i-a adus față în față și pe cei doi mari foști internaționali români, Neluțu Sabău și Gică Hagi, iar la final meciul a fost înclinat în favoarea primului.
Campioana României a prestat un joc modest în această deplasare, iar gazdele au câștigat la limită, 1-0, grație golului semnat de Dan Nistor.
Singurul gol al duelului dintre cele două formații a venit în minutul 34 al confruntării. Ionuț Larie a greșit, iar Daniel Popa a profitat pentru a-i servi o minge perfectă lui Dan Nistor, care a înscris simplu, pentru 1-0.
Acela a fost și scorul pauzei, iar campioana României nu a mai reușit să marcheze nici în partea secundă a duelului. U Cluj s-a apărat foarte bine și și-a menținut avantajul, iar meciul s-a încheiat cu succesul gazdelor, care iau o opțiune serioasă pentru calificarea în play-off.
După acest meci, Farul rămâne pe locul 5, cu 41 de puncte, în timp ce Universitatea Cluj urcă pe loc de play-off, cu 38 de puncte, unul mai mult decât Hermannstdat, care a pierdut ieri cu Dinamo, și UTA Arad, care va evolua în această seară cu Rapid.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo