Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mihai Rotaru a făcut transferul "comandat" de Gâlcă! Universitatea Craiova, la a treia mutare a verii

Maria Olteanu

Publicat 25/06/2024 la 18:38 GMT+3

Clubul de fotbal Universitatea Craiova a anunţat, marţi, pe pagina sa de Facebook, al treilea său transfer pentru noul sezon competiţional, mijlocaşul japonez Takuto Oshima.

Constantin Gâlcă, foto: captură Facebook UCV

Credit imagine: Eurosport

"La solicitarea managerului general, Constantin Gâlcă, care îl cunoaşte bine şi are mare încredere în el, Universitatea Craiova l-a transferat pe Takuto Oshima.
Takuto Oshima este un mijlocaş defensiv de 26 de ani, foarte apreciat pentru atitudinea sa extraordinara, având următoarele caracteristici:
Viziune excelentă asupra jocului - Este capabil să anticipeze mişcările adversarilor şi să intercepteze mingea eficient. Distribuţia precisă a mingii - Are o abilitate deosebită în a pasa mingea cu precizie. Rezistenţă fizică şi disciplină tactică - Poate să joace constant la un nivel ridicat pe tot parcursul meciului. Excelenţă tehnică: Cu un excelent simţ şi control al mingii, Oshima este aşteptat să fie un jucător pivot în orchestrarea jocurilor noastre ofensive", se arată în comunicat.
Oshima vine din postura de jucător liber, după ce şi-a încheiat contractul cu echipa poloneză KS Cracovia. Japonezul a mai jucat în cariera sa la FC Osaka şi la echipele slovace Druzstevnik Zupcany şi Michalovce.
Universitatea i-a mai transferat în această vară pe portarul Silviu Lung jr (Politehnica Iaşi) şi pe atacantul costarican Carlos Mora (LD Alajuelense).
Sursă: AGERPRES
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo