Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo a anunțat cine e antrenorul pe care îl vrea la Al-Nassr! Arabii i-au făcut deja o ofertă

Bianca Dumitru

Publicat 14/04/2023 la 17:20 GMT+3

Al-Nassr a rămas fără antrenor în această săptămână, după ce l-a demis pe Rudi Garcia. Presa internațională a anunțat că Cristiano Ronaldo își dorește să fie antrenat de Zinedine Zidane, tehnicianul fiind deja ofertat de către arabi.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Al-Nassr s-a despărțit în această săptămână de antrenorul Rudi Garcia. Francezul de 59 de ani ajunsese la formația din Arabia Saudită vara trecută, iar după 23 de etape la conducerea echipei, Garcia a lăsat-o pe Al-Nassr pe locul al doilea în campionat, cu 53 de puncte.
Anunțul demiterii antrenorului a venit la o zi după ce presa din Arabia Saudită a scris despre nemulțumirile lui Cristiano Ronaldo legate de modul în care antrenorul francez aborda partidele, dar și de jocul echipei, fotbalistul fiind de părere că există mult mai mult potențial pentru a juca mai bine și pentru a câștiga titlul din Arabia Saudită.
După demiterea lui Garcia, presa din Franța a anunțat că starul portughez îl vrea pe Zinedine Zidane pe banca lui Al-Nassr. Francezul care l-a pregătit pe Ronaldo la Real Madrid este liber de contract, iar jurnaliștii francezi de la FootMercato au notat că antrenorul ar fi fost deja ofertat de arabi.
Un alt tehnician dorit de Cristiano la Al-Nassr este Jose Mourinho. Șefii echipei i-ar fi făcut și acestuia o ofertă impresionantă, de 100 de milioane de euro.
Citește și:

DAN PETRESCU, ÎN ATENȚIA CELOR DE LA AL-NASSR

De asemenea, potrivit GSP, Dan Petrescu ar fi intrat în atenția conducerii lui Al-Nassr. Petrescu este acum la cel de-al treilea mandat pe banca CFR-ului, iar viitorul său se află momentan sub semnul întrebării.
Chiar și așa, există probabil șanse mici ca tehnicianul român să se alăture arabilor, acolo unde ar putea să îl antreneze și pe Cristiano Ronaldo.
Nu ar fi pentru prima dată când cei de la Al-Nassr s-ar interesa de serviciile lui Dan Petrescu, antrenorul român fiind curtat și la finalul lui 2020, însă mutarea nu s-a concretizat la vremea respectivă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo