Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tătărușanu a câștigat un nou duel al românilor din Arabia Saudită! Super gol marcat de Burcă

Eurosport
DeEurosport

Publicat 04/11/2023 la 20:07 GMT+2

Ciprian Tătărușanu a ieșit învingător într-un duel al românilor din Arabia Saudită. Abha a învins-o pe nou promovata Al-Okhdood, cu scorul de 3-2. Andrei Burcă a marcat cu o execuție superbă pentru scorul de 1-1 și este golgheterul echipei sale.

Andrei Burcă

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Daniel Kerekes
Într-un meci din etapa a 12-a a Saudi Pro League, Abha, echipa lui Ciprian Tătărușanu, a învins-o cu scorul de 3-2 pe Al-Okhdood, formația la care evoluează Andrei Burcă și Florin Tănase. Portarul român a încasat două goluri, dar echipa acestuia a obținut cele trei puncte.
Abha a deschis scorul prin fostul jucător de la Sevilla, Grzegorz Krychowiak, iar Andrei Burcă a egalat în minutul 26 cu un șut puternic, din voleu. Internaționalul român nu i-a dat nicio șansă fostului său coleg de la prima reprezentativă.
Tătărușanu a mai primit un gol până la pauză, dar colegii săi au rezolvat ecuația partidei în partea a doua. Un autogol al lui Solomon Kvirkvelia și o reușită a lui Karl Toko Ekambi au decis destinația celor trei puncte.
Citește și:

Andrei Burcă, golgheter la Al-Okhdood

Fostul jucător al celor de la CFR Cluj a fost transferat în această vară de nou promovata Al-Okhdood. Arabii au plătit suma de 1 milion de euro pentru fundașul central de 30 de ani. Acesta este titular cert pentru noua sa echipă.
Andrei Burcă a marcat al treilea său gol în campionat, chiar în poarta lui Ciprian Tătărușanu. În urma unei mingi respinse defectuos, aceasta a ajuns la apărătorul central, care a șutat din prima cu piciorul stâng, iar Tătărușanu nu a avut vreo șansă de a scoate mingea de la vinclu.
Astfel, fundașul echipei naționale este golgheterul echipei sale în campionatul intern, cu 3 goluri. Al-Okhdood se clasează pe locul 16, retrogradabil, iar Abha ocupă locul 12, după această victorie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo