Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Echipa lui Reghecampf, victorie I-RE-A-LĂ în Arabia Sadită! În minutul 90+2 era 3-1 pentru adversari

Nicu Savin

Publicat 24/11/2023 la 23:17 GMT+2

Al Taee a obținut o victorie incredibilă în etapa a 14-a din Arabia Saudită. Echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf s-a impus cu 4-3 în fața celor de la Al Raed, după ce oaspeții aveau 3-1 în minutul 90+2.

Laurențiu Reghecampf

Credit imagine: Eurosport

Laurențiu Reghecampf a trăit una dintre cele mai nebune seri din cariera sa de antrenor. Al Taee, formația românului, a jucat acasă contra celor de la Al Raed, în etapa a 14-a din prima ligă a Arabiei Saudite, iar partida a vut o desfășurare halucinantă.
Oaspeții au deschis scorul în minutul 12, când Tavares a transformat un penalty, iar scorul a devenit 0-2 în minutul 27, după reușita lui Sunbul. Mensah a readus în joc echipa lui Reghecampf în ultimul minut al primei reprize, din lovitură de la 11 metri, dar ecartul de două goluri s-a refăcut în minutul 72, după golul lui El Berkaoui.

Reghecampf, martor la una dintre revenirile anului în fotbalul mondial

Se părea că Al Taee va suferi o nouă înfrângere, dar finalul de meci a fost incredibil. În minutul 90+2, Al Fahad și-a marcat în proprie poartă și s-a făcut 2-3. În al 9-lea minut suplimentar, Al Taee a primit încă o lovitură de la 11 metri, iar același Mensah a transformat cu siguranță, restabilind egalitatea. La doar un minut distanță, remontada a devenit completă, Virgil Misidjan marcând golul victoriei pentru gazde.
La echipa lui Laurențiu Reghecampf a evoluat în repriza secundă și Andrei Cordea, intrat la pauză. De asemenea, din minutul 56 românul l-a introdus pe teren și pe Marko Dugandzic, golgheterul Superligii din România în stagiunea precedentă.
În urma succesului de azi, Al Taee a urcat până pe locul 13 în clasament, dar mai poate coborî până la finalul rundei. În etapa viitoare, echipa antrenată de Reghecampf va juca în deplasare cu Al Fateh, formație clasată momentan pe locul 6.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo