Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronaldo și Al Nassr, la a doua înfrângere la rând în campionat. Cristiano, fără gol în primele etape din noul sezon

Andrei Nicolae

Publicat 18/08/2023 la 23:09 GMT+3

Al Nassr, echipa pentru care evoluează Cristiano Ronaldo, a fost învinsă în etapa a doua din campionatul Arabiei Saudite de Al-Taawon, scor 0-2. Vicecampioana țării din Golf nu a început deloc bine noul sezon, în care nu a adunat niciun punct până acum.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Al Nassr a pierdut din nou în campionatul Arabiei Saudite, de data aceasta în fața celor de la Al Taawon, cu scorul de 2-0. În primul 11 al vicecampioanei grupării din Golf nu au lipsit starurile aduse din Europa, precum Sadio Mane, Marcelo Brozovic, dar și Cristiano Ronaldo, care este la al doilea sezon în tricoul arailor.
Lusitanul a avut prima ocazie mare a meciului, însă șutul său a fost respins de portarul advers. Al Taawon a deschis scorul câteva minute mai târziu dintr-un corner, marcatorul reușitei fiind camerunezul Leandre Tawamba.
Fanii lui Al Nassr au avut speranțe că echipa lor va egala chiar înainte de pauză, când arbitrul a indicat punctul de la 11 metri după un presupus fault al unui jucător de la Al Taawon. Bucuria lui Ronaldo&Co nu a durat mult, pentru că după consultarea VAR penalty-ul nu a mai fost acordat.
Citește și:

Cristiano Ronaldo, fără gol în primele două etape din campionatul Arabiei Saudite

Al Taawon a avut șansa să își majoreze avantajul după pauză, însă portarul lui Al Nassr s-a opus foarte bine. Echipa lui Ronaldo a replicat prin atacantul Talisca, însă lovitura sa cu capul a fost de asemenea parată.
Sadio Mane a fost la un pas să marcheze al doilea gol pentru Al Nassr în meciuri consecutive, însă șutul său după o fază individuală frumoasă a fost blocat de fundași. Marcelo Brozovic a avut și el șansa să dea gol pentru noua sa echipă, însă șutul său a trecut puțin pe lângă bară.
Al Nassr a crezut că a dat lovitura în minutul 90+5, când Sadio Mane a băgat mingea în poartă, însă reușita sa a fost anulată pe motiv de offside. La câteva faze distanță, Al Taawon a tranșat meciul și a făcut 2-0 prin Ahmed Bahusayn.
În cele din urmă partida s-a încheiat cu scorul de 2-0 pentru Al Taawon, care i-a adminstrat a doua înfrângere la rând echipei lui Cristiano Ronaldo. Lusitanul rămâne astfel fără gol marcat după primele două etape de campionat și speră să spargă gheața în meciul următor, când Al Nassr va juca în preliminariile Ligii Campionilor din Asia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo