Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

AC Milan câștigă cu Lazio, dar pierde un jucător crucial! Rafa Leao, incert pentru meciul cu Inter, din Champions League

Dani Morar

Actualizat 06/05/2023 la 17:59 GMT+3

AC Milan a trecut fără emoții de Lazio, pe teren propriu, cu scorul de 2-0. Gazdele nu s-au putut bucura pe deplin de victorie, Rafael Leao accidentându-se la inghinali în minutul 11 al partidei și având emoții în ceea ce privește dubla din semifinalele Champions League, cu rivala Inter.

Milan-Lazio, Rafael Leao dolorante

Credit imagine: Getty Images

AC Milan a câștigat partida cu Lazio, scor 2-0, și a urcat pe locul 4, ultimul care duce în Champions League, cel puțin pentru moment. Gazdele au dominat partida de la un capăt la altul, iar acum sunt cu gândul la dubla din semifinalele Ligii Campionilor, cu rivala din oraș, Inter.
Primul moment important al partidei a avut loc în minutul 11, atunci când Rafa Leao a simțit un disconfort în zona inghinală și a fost înlocuit de Saelemaekers. Portughezul a părut că vrea să continue, dar Pioli nu și-a asumat niciun risc înaintea dublei cu Inter din semifinalele Champions League.
AC Milan a controlat autoritar prima repriză, iar deschiderea de scor a venit în minutul 17, atunci când Bennacer a profitat de o eroare gravă în apărarea adversă. Algerianul a recuperat o minge în apropierea careului, combinând perfect cu Olivier Giroud. Bennacer a finalizat simplu, din interiorul careului.
Ismael Bennacer a marcat primul gol într-un meci din Serie A, jucat acasă de Milan, din iulie 2020 încoace. Atunci, el înscria împotriva Bolognei, ceea ce reprezenta și prima sa reușită în campionatul Italiei.
Gazdele și-au dublat avantajul după o jumătate de oră, în urma unei acțiuni solitare de toată frumusețea a lui Theo Hernandez. Francezul a luat mingea din apropierea propriului careu și a avansat până lângă suprafața de pedeapsă adversă, de unde a trimis un șut imparabil.
Lazio a replicat pentru prima dată, în minutul 35, prin Ciro Immobile. Atacantul a încercat să reia spre poarta lui Maignan, dar șutul său a fost blocat de unul dinttre fundașii adverși.
Același Immobile nu și-a putut readuce echipa în joc înaintea pauzei. Italianul a trimis o lovitură de cap periculoasă, dar mingea s-a dus alături.

Rafael Leao s-a accidentat și e incert pentru meciul cu Inter, din semifinalele Champions League

AC Milan putea închide partida în minutul 65, după o lovitură de colț de pe partea dreaptă. Malick Thiaw a atacat colțul scurt și a scăpat de marcaj, reluând puțin peste poartă și irosind ocazia de a duce scorul la 3-0.
AC Milan – Lazio s-a încheiat 2-0, însă, cu siguranță, victoria gazdelor a fost umbrită de accidentarea lui Rafael Leao, care devine astfel incert pentru derby-ul cu Inter, din semifinalele Champions League.
Pentru AC Milan urmează partida tur din Liga Campionilor, cu Inter, care se va disputa miercuri de la ora 22:00. Rossonerii se vor deplasa apoi la Spezia, urmând ca peste o săptămână să dispute returul cu marea rivală.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo