Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lazio o învinge pe Sassuolo și Napoli are nevoie de un punct pentru titlu. Cum arată lupta pentru Champions League

Andrei Nicolae

Actualizat 04/05/2023 la 00:15 GMT+3

Lazio a învins-o în această seară pe Sassuolo cu scorul de 2-0 grație unor goluri înscrise de Felipe Anderson și Toma Basic, iar capitolinii au amânat posibilitatea lui Napoli de a sărbători titlul încă de astăzi. Tot azi au jucat echipele care se bat pentru locurile de Champions League din Serie A.

Lazio-Sassuolo, la gioia dei giocatori biancocelesti

Credit imagine: Getty Images

Napoli va fi nevoită să obțină cel puțin un punct din deplasarea de la Udinese pentru a fi oficial încoronată campioană, după ce Lazio s-a impus astăzi în fața celor de la Sassusolo pe Olimpico.
Trupa lui Sarri pornea ca favorită și și-a respectat acest statut. Capitolinii au avut în primele minute un gol anulat al lui Immobile, după care au deschis scorul în minutul 14 prin Felipe Anderson, care a finalizat după o pasă a lui Marcos Antonio.
Sassuolo a avut mai multe ocazii de a înscrie și de a-i oferi lui Napoli titlul încă din seara asta, însă goalkepeer-ul echipei din Roma a fost la post. Lazio a risipit orice emoție în prelungiri, când Toma Basic a stabilit scorul final al partidei, 2-0.
Citește și:

Lupta aprigă pentru locurile de Champions League

Astăzi au jucat de asemenea toate echipele care se luptă pentru locurile ce garantează participarea în UEFA Champions League. Juventus, ocupanta locului trei, a învins-o pe Lecce cu 2-1, grație golurilor lui Paredes și Vlahovic.
Inter s-a impus și ea la scor de tenis în fața celor de la Hellas Verona, 6-0. Lautaro Martinez și Dzeko au semnat două duble, iar Calhanoglu și autogolul lui Gaich au parafat scorul final. Rivala lui Inter, AC Milan, s-a încurcat astăzi și a remizat pe teren propriu împotriva lui Cremonese, scor 1-1. AS Roma a terminat și ea la același scor de egalitate duelul cu Monza.
Atalanta a fost echipa care a profitat de pașii greșiți făcuți de Roma și Milan, cu o victorie cu scorul de 3-2 în fața Speziei. Cu toate acestea, bătălia pentru locurile de Champions League rămâne deschisă în Serie A, diferența dintre Inter și AS Roma, respectiv ocupantele locurilor patru și șapte, fiind de doar 2 puncte.
Lupta pentru locurile de Champions League:
  • 3. Juventus - 63 p.
  • 4. Inter - 60 p.
  • 5. Atalanta - 58 p.
  • 6. AC Milan - 58 p.
  • 7. AS Roma - 58 p.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol