Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Notă slabă primită de Tătărușanu după egalul cu Lecce! Portarul român, criticat pentru cele două goluri primite

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 14/01/2023 la 22:52 GMT+2

AC Milan a ratat ocazia de a păstra distanța de 7 puncte până la liderul Napoli. Echipa lui Tătărușanu a făcut doar un egal cu Lecce, astfel că liderul s-a distanțat la 9 puncte. Portarul român a primit o notă slabă în presa din Italia și a fost criticat de fani.

Lo scoramento di Tatarusanu, Tonali e Rafael Leao, Milan-Roma, Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
AC Milan a fost aproape să piardă pe terenul lui Lecce, însă a scos un egal în repriza secundă a întâlnirii. Napoli s-a distanțat la 9 puncte în fruntea clasamentului după rezultatul rossonerilor, iar Ciprian Tătărușanu a fost acuzat de fani pentru primirea ambelor goluri din prima repriză.
Portarul român a fost prins pe picior greșit la reușita gazdelor din minutul 3. Kalulu a pierdut mingea în apropierea careului, iar din centrarea lui Di Francesco, Theo Hernandez a reluat spre propria poartă, Tătă fiind învins după ce nu a mai apucat să plonjeze.
Și la cea de-a doua reușită a gazdelor, goalkeeper-ul le-a lăsat impresia fanilor că putea face mai mult. Federico Baschirotto a înscris cu o lovitură de cap, ușor din unghi. Italianul a trimis la colțul lung, iar Tătărușanu a plonjat, fără a avea vreo șansă de a scoate mingea. Nota primită de acesta în presa din Italia a fost de 5,5, însă fanii i-au reproșat primirea celor două goluri.
"Tătărușanu - 5.5 - Defensiva nu îl ajută. A văzut jucători de la Lecce venind din toate părțile. A fost forțat să scoată mingea din poartă de două ori, fără să fie vinovat. În unele faze a greșit și el, mai ales la centrarea lui Gallo din partea a doua", au notat italienii de la Tuttomercatoweb.
Citește și:

AC Milan a rămas la 9 puncte în spatele liderului Napoli

Milanezii au egalat după pauză, însă nu au mai avut energie pentru a forța victoria pe final. S-a încheiat 2-2, rezultat care îi convine de minune liderului Napoli, care vineri seara a învins-o pe Juventus cu 5-1, iar acum are un avantaj confortabil în fruntea clasamentului din Serie A, 9 puncte.
Clasament Serie A:
  • 1. Napoli – 47 de puncte
  • 2. AC Milan – 38 de puncte
  • 3. Juventus - 37 de puncte
Pentru AC Milan urmează derby-ul cu Inter, din Supercupa Italiei. La fel ca și Supercupa Spaniei, trofeul din Italia se va disputa la Riyadh, în Arabia Saudită, miercuri, de la ora 21:00. În campionat urmează 3 partide la fel de grele. Mai întâi, echipa lui Tătărușanu se deplasează la Lazio, iar apoi le înfruntă pe Sassuolo și din nou pe Inter.
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS). În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
picture

Spectacolul de la Australian Open se vede în direct pe Eurosport în perioada 16-29 ianuarie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo