Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Campioana Napoli, revenire de la 0-2 cu AC Milan pe teren propriu. Inter, victorie la limită cu AS Roma

Irina Aldea

Actualizat 29/10/2023 la 23:52 GMT+2

Campioana din Serie A, Napoli, a fost nevoită să revină de la 0-2 în confruntarea de pe teren propriu cu AC Milan pentru a smulge un punct din etapa cu numărul 10. În timp ce Napoli a remizat cu AC Milan, 2-2, Inter a câștigat cu 1-0 în fața trupei lui Mourinho, AS Roma.

Napoli - AC Milan

Credit imagine: Getty Images

Napoli a avut parte de un real test în etapa cu numărul 10 din Serie A. Gli Azzurrii au fost conduși cu 2-0 la pauză, dar au revenit și au smuls un punct, scorul final fiind 2-2. Olivier Giroud a deschis scorul în minutul 22 pentru oaspeți, iar francezul a lovit din nou 9 minute mai târziu, stabilind scorul după primele 45 de minute de joc. Gazdele au revenit de la vestiare mai determinate, iar Politano a redus din diferență în minutul 50. 13 minute mai târziu, Raspadori a marcat golul de 2-2, stabilind scorul final al confruntării.
În urma acestui rezultat, cele două echipe își păstrează locul în clasamentul din Serie A. AC Milan rămâne pe 3, cu 21 de puncte după 10 etape, în timp ce Napoli, care nu a avut un debut de sezon strălucit, e pe patru, cu 18 puncte după 10 meciuri disputate.
Clasamentul din Serie A:
  • Inter 25 p, 10 meciuri
  • Juventus 23 p, 10 meciuri
  • AC Milan 22 p, 10 meciuri
  • Napoli 18 p, 10 meciuri
  • Fiorentina 17 p, 9 meciuri
  • Atalanta 16 p, 9 meciuri
Pentru Napoli urmează meciul din deplasare cu Salernitana, pentru ca mai apoi să primească vizita celor de la Union Berlin în UEFA Champions League. Pentru AC Milan urmează duelul de pe teren propriu cu Udinese, pentru ca apoi să joace tot acasă cu PSG în grupele UEFA Champions League.
CITEȘTE ȘI:

Napoli – AC Milan 2-2 | Echipele de start

  • Napoli: Meret - Di Lorenzo, Rrahmani, Natan, Rui - Elmas, Lobotka, Zielinski - Politano, Raspadori, Kvaratskhelia. Rezerve: Anguissa, Cajuste, Contini, D'Avino, Demme, Gaetano, Gollini, Lindstrom, Olivera, Ostigard, Simeone, Zanoli, Zerbin. Antrenor: Rudi Garcia
  • AC Milan: Maignan - Calabria, Kalulu, Tomori, Hernandez - -Musah, Krunic, Reijnders - Pulisic, Giroud, Leao. Rezerve: Adli, Bartesaghi, Florenzi, Jovic, Mirante, Nava, Okafor, Pellegrino, Pobega, Romero. Antrenor: Stefano Pioli

Inter, victorie la limită cu AS Roma pe teren propriu

Inter Milano a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 1-0, trupa antrenată de Jose Mourinho, AS Roma, într-un meci al etapei a zecea din Serie A. În prima repriză, bara lui Calhanoglu şi intervenţiile portarului Rui Patricio au menţinut scorul alb pe San Siro.
Gazdele au reuşit să marcheze de abia în minutul 81, când Marcus Thuram a primit o pasă de la Federico Dimarco şi l-a învins pe Rui Patricio. Cu această victorie, Inter a făcut 25 de puncte şi a trecut peste Juventus în clasament, devenind lider. AS Roma e pe locul 8, cu 14 puncte.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo