Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Radu Drăgușin, cea mai mare notă după Genoa - Inter 1-1. Ce au scris italienii după evoluția sa

Ion Alexandru

Publicat 30/12/2023 la 07:46 GMT+2

Radu Drăgușin a făcut o nouă partidă bună în Serie A, iar italienii l-au lăudat și i-au dat dat cea mai mare notă. Fundașul român a marcat golul prin care Genoa a scos un punct în confruntarea lui Inter Milano, liderul din campionatul italian.

Radu Drăgușin, Genoa

Credit imagine: Getty Images

Radu Drăgușin este singurul român care joacă, constant, în Top 5 canmpionate ale Europei, iar evoluțiile sale în tricoul echipei italieni Genoa sunt din ce în ce mai lăudate. Fundașul naționalei României a fost între cei mai buni de pe teren în Genoa - Inter 1-1. Radu Drăgușin este în forma vieții și de data aceasta s-a remarcat chiar și în atac. Inter a deschis scorul în minutul 42 prin Arnautovic, care a fost pe fază la o minge șutată în bară de Barella.
Se părea că la pauză se va intra cu avantajul minim al "nerrazzurilor", dar Drăgușin a schimbat rezultatul! În al 7-lea minut de prelungire, echipa lui Gillardino a beneficiat de un corner, iar Gudmundsson a executat. Islandezul a trimis în careu, iar Drăgușin s-a înălțat superb peste doi fundași adverși și a trimis cu capul în poartă, fără speranțe pentru experimentatul Sommer. Unul dintre jucătorii pe care Drăgușin i-a depășit în duelul aerian a fost Francesco Acerbi, uriașul de 1,92 m din apărarea Interului.
Radu Drăgușin a fost fără greșeală în defensivă și în repriza a doua. Românul putea chiar să facă dubla în minutul 69, dar a ajuns târziu la o minge și l-a faultat pe Sommer, primind și cartonaș galben.
S-a terminat 1-1, rezultat care o păstrează pe Inter pe primul loc, dar Juventus ar putea veni la două puncte dacă va câștiga derby-ul cu AS Roma de mâine seară. În schimb, Genoa urcă un loc, până pe 13. În prima etapă din 2024, Inter va juca acasă cu Verona, iar Genoa se va deplasa la Bologna.

Drăgușin, lăudat de Eurosport Italia

Drăgușin a făcut un nou meci foarte bun, iar colegii de la i-au dat noat maximă din acest meci, 7. Doar colegul islandez Gudmundsson a primit aceeași notă după Genoa - Inter 1-1.
"A închis zonele sale perfect, utilizându-și foarte bine corpul. A marcat un gol important. A fost factorul decisiv al meciului" au scris italienii.
Evoluțiile lui Drăgușin în Serie A i-ar putea aduce un transfer spectaculos în Premier League, chiar în următoarele zile. Cel mai cunoscut jurnalist din lume specializat pe transferuri, Fabrizio Romano a scris despre interesul real al lui Tottenham pentru un transfer chiar săptămâna viitoare!
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo