Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Radu Drăgușin, încă o prestație de vis în Serie A! Ce note a primit după victoria obținută de Genoa cu Salernitana

Bianca Dumitru

Actualizat 28/10/2023 la 09:47 GMT+3

Genoa, echipa lui Radu Drăgușin, s-a impus aseară, pe teren propriu, în fața celor de la Salernitana, scor 1-0, într-un meci contând pentru a 10-a etapă din Serie A. Românul a avut o nouă prestație bună, fiind declarat Omul meciului.

Gudmundsson esulta per il gol in Genoa-Salernitana - Serie A 2023/2024

Credit imagine: Imago

Genoa a câștigat aseară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, duelul cu Salernitana, meci contând pentru a 10-a etapă din Serie A. Singurul gol al meciului a fost reușit de Gudmundsson, în minutul 35.
Radu Drăgușin a avut o nouă prestație de vis, iar cei de la Flashscore l-au numit Omul meciului, acordându-i cea mai mare notă a partidei, 7,6, în timp ce statisticienii de la SofaScore l-au notat cu 7,3.
Românul a primit note bune și din partea jurnaliștilor italieni. Cei de la pianetagenoa1893 i-au dat nota 7 și au scris că nimeni nu-i poate face față, Drăgâșin având "mereu ultimul cuvânt în ceea ce privește mingile înalte".
În plus, jurnaliștii TuttoMercatoWeb i-au acordat 6,5 și au notat de ocazia de gol a românului: "Prima șansă a meciului poartă semnătura lui. El se sare mai sus decât oricine la executarea unui corner și îl angajează pe Ochoa care reușește o mare intervenție. E întotdeauna atent în faza defensivă".
Nu în ultimul rând, cei de la Eurosport Italia i-au dat abia nota 6, dar au menționat că Drăgușin a gestionat cu seninătate aria sa de competență, fiind "mereu foarte pericoulos la mingile înalte".
În urma victoriei cu Salernitana, Genoa a urcat pe locul 13 în clasamentul din Serie A, cu 11 puncte. În următoarea etapă a campionatului Italiei, weekend-ul viitor, echipa lui Radu Drăgușin va primi vizita celor de la Cagliari, urmând a juca până atunci, pe 1 noiembrie, cu Reggiana, în Cupa Italiei.
Citește și:

DRĂGUȘIN, CEL MAI VALOROS FOTBALIST ROMÂN

Radu Drăgușin este, în acest start de sezon, unul dintre cei mai în formă fotbaliști români. Fundașul de 21 de ani a fost titular în toate meciurile celor de la Genoa, în tricoul cărora a adunat prestații foarte bune.
În urma evoluțiilor sale, cota de piață a lui Drăgușin a crescut cu două milioane de euro față de precedenta actualizare. Fostul jucător de la Juventus este acum, cu 10 milioane de euro, lider în topul celor mai valoroși fotbaliști români.
Radu Drăgușin este urmat în clasament de Daniel Boloca, legitimat la Sassuolo, care a ajuns să valoreze 8 milioane de euro, înregistrând o creștere spectaculoasă a cotei, de la 3,5 milioane de euro în vară.
Podiumul este completat de Nicolae Stanciu, care continuă să fie cotat la 5,5 milioane de euro, în timp ce primul fotbalist din SuperLigă care apare în această ierarhie este Darius Olaru, cu o cotă de piață de 5,3 milioane de euro.
Top 10 cei mai valoroși fotbaliști români
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo