Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dennis Man s-a accidentat! Cât va lipsi internaționalul român de la Parma

Dani Morar

Publicat 26/02/2024 la 11:37 GMT+2

Dennis Man s-a accidentat în partida pe care Parma a disputat-o în deplasare la Como. Românul a fost schimbat la pauza meciului, iar antrenorul Fabio Pecchia a vorbit despre lovitura primită de acesta, asigurând că nu e nimic grav.

Dennis Man (Parma)

Credit imagine: facebook

Dennis Man a evoluat timp de o repriză în Como – Parma, dar a fost înlocuit la pauză după ce s-a accidentat la gambă în urma unei lovituri primite în prima parte.
Fabio Pecchia, antrenorul Parmei, a vorbit despre accidentarea lui Man, despre care a dezvăluit că a fost lovit în prima repriză. Tehnicianul italian spune că nu e nimic grav și chiar dacă jucătorul de bandă a devenit incert pentru meciul cu Cosenza de marți, el va reintra repede în programul normal al echipei, potrivitv ParmaLive.
"Sper că nu este nimic serios. A încasat o lovitură în gambă. Sunt liniștit pentru că nu este vorba de o problemă musculară. Este doar o chestiune de timp pentru refacere", a spus Fabio Pecchia, citat de Digi Sport.
Parma se află pe primul loc în Serie B după 26 de etape, având 55 de puncte. Venezia ocupă locul 2, cu 48 de puncte, iar Cremonese e pe 3, cu 47 de puncte. Primele două promovează direct în Serie A, iar locurile 3-8 vor juca un baraj.

Răzvan Marin a fost omul meciului în Sassuolo – Empoli

Răzvan Marin a jucat și el în weekend și a fost cel mai bun jucător de pe teren în meciul dintre Sassuolo și Empoli, din etapa a 26-a din Serie A. Românul a revenit pe teren runda trecută după ce a ratat două partide din cauza unei accidentări, pe cele cu Genoa și Salernitana.
Empoli s-a impus cu 3-2 pe terenul adversarei de astăzi. Oaspeții au deschis scorul prin Sebastiano Luperto, din pasa lui Marin. Românul a centrat perfect dintr-o lovitură liberă, iar italianul a reluat cu capul din apropiere.
După pauză, Sassuolo a egalat dintr-un penalty executat de Andrea Pinamonti, dar Empoli a preluat din nou conducerea, tot dintr-o lovitură de la 11 metri. M’Baye Niang a transformat, iar oaspeții se apropiau de victorie.
Gazdele au egalat din nou, cu 13 minute înainte de final, iar partida părea că se îndreaptă spre un rezultat de egalitate.
Doar că Răzvan Marin nu a fost de acord, iar în al patrulea minut de prelungiri a executat din nou excelent o lovitură liberă. Mijlocașul a trimis cu efect și l-a găsit la colțul scurt pe Simone Bastoni, care a adus victoria.
În urma prestației sale, Răzvan Marin a fost desemnat omul meciului în Sassuolo – Empoli. Acesta a fost recompensat cu cea mai mare notă de pe teren de Flashscore, 8,4, dar și de statisticienii de la SofaScore, care i-au oferit 7,9.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo