Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carlo Ancelotti, ferm după eșecul cu Barcelona din Supercupă! "E o lipsă de respect să spui asta!"

Bianca Dumitru

Actualizat 16/01/2023 la 07:24 GMT+2

Real Madrid a fost învinsă aseară în finala Supercupei Spaniei, cu scorul de 3-1, de Barcelona. După meci, Carlo Ancelotti a vorbit despre greșelile făcute de jucătorii săi și s-a arătat încrezător în forța echipei de a reveni mai puternică după acest eșec.

Carlo Ancelotti.

Credit imagine: Getty Images

Barcelona a câștigat aseară Supercupa Spaniei, după ce s-a impus cu scorul de 3-1 în fața celor de la Real Madrid. Catalanii și-au asigurat victoria încă din prima repriză, când au marcat Gavi și Lewandowski.
Pedri și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor în partea secundă, când clubul din capitala Spaniei nu a avut ocazii mari de a reveni în joc. Benzema a redus din diferență în prelungirile partidei, după un șut din zona punctului de la 11 metri, dar soarta meciului nu a mai putut fi schimbată.
La finalul partidei, tehnicianul madrilenilor a vorbit despre eșecul suferit de echipa sa. Carlo Ancelotti a punctat că jucătorii lui au făcut mai multe greșeli, oferindu-le cadou două goluri celor de la Barcelona.
"Trebuie să învățăm din acest eșec. Este un moment dificil și atât. Nu trebuie să facem prea multe lucruri. Știam că echipa nu este la cel mai bun nivel, iar această partidă ne-a scos la iveală anumite carențe. Ne vom întoarce. Este o lovitură, dar trebuie să pregătim următorul meci.
Partida a avut un start echilibrat. După ce au deschis scorul, au avut mai multă încredere. Le-am făcut cadou două goluri. Trebuia să jucăm ca o echipă. Trebuie să muncim, am avut multe greșeli. Meciul cu Valencia ne-a arătat lucruri bune în defensivă. Azi am făcut din nou greșeli, va trebui să muncim la acest capitol.
Este lipsit de respect să spui că ne-au umilit, am pierdut cu Barcelona acum, dar i-am învins în La Liga. Au jucat mai bine și au meritat să câștige, punct", a declarat Ancelotti.
Citește și:

Ancelotti, încrezător în forța echipei sale de a reveni mai puternică

Antrenorul "galacticilor" a comentat și care este starea de spirit a jucătorilor săi după eșecul în fața Barcelonei. Italianul a spus că are încredere că echipa lui va reveni mai puternică și că va continua să lupte pentru trofee în toate competiției în care sunt angrenați.
"Este adevărat că echipa nu trece printr-un moment bun. Trebuie să ne adunăm. Această echipă are capacitatea de a fi din nou competitivă. Acum suntem foarte răniți, Madridul câștigă de obicei finalele.
Dar a mai rămas un sezon lung în fața noastră și vom juca până la final. Nu vreau să vorbesc despre umilire, e prea mult. În sport uneori câștigi și alteori este învins.
Jucătorii ar trebui să realizeze că aceste erori sunt ușor de evitat. Jocul a dat câte o șansă pentru fiecare echipă. În aceste meciuri, dacă mergi înainte, ești mai aproape de a câștiga. În campionat s-a întâmplat invers.
Echipa este rănită foarte mult. E obișnuită să câștige în finală. Dar avem toate resursele pentru a ne îmbunătăți, pentru a rezista. Pentru a obține mai mult din toate. Madridul se va întoarce, nu am nicio îndoială", a adăugat Ancelotti, citat de As.com.
Pe Real Madrid urmează, pe 19 ianuarie, duelul din deplasare cu Villarreal, meci din optimile Cupei Regelui, iar apoi, pe 22 ianuarie, "galacticii" vor juca pe terenul celor de la Athletic Bilbao, într-o partidă contând pentru a 18-a etapă din campionatul Spaniei.
picture

Spectacolul de la Australian Open se vede în direct pe Eurosport în perioada 16-29 ianuarie

Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play. În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo