Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carlo Ancelotti, îngrijorat după calificarea în finala Supercupei Spaniei! "Suferim! Jucătorii nu sunt bine"

Bianca Dumitru

Publicat 12/01/2023 la 08:48 GMT+2

Real Madrid s-a calificat în finala Supercupei Spaniei după ce a trecut de Valencia la loviturile de la 11 metri. Carlo Ancelotti a declarat că se confruntă cu probleme importante de lot înainte de meciul pentru trofeu.

Carlo Ancelotti, entraîneur du Real Madrid.

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid - Valencia a fost prima semifinală a Supercupei Spaniei, iar partida a fost una dramatică. La finalul primelor 90 de minute a fost 1-1, iar în reprizele suplimentare nu s-a marcat, astfel că totul s-a decis la loviturile de la 11 metri.
"Galacticii" au obținut calificarea în finală, profitând de ratările lui Comert și Gaya, iar acum așteaptă să-și afle adversarii de duminică.
După meciul cu Valencia, Carlo Ancelotti s-a arătat nemulțumit și îngrijorat de starea jucătorilor săi. Antrenorul a evidențiat problemele cu care se confruntă și a explicat și cum a făcut strategia de la penalty-uri.
"Suferim. Nu a fost un meci bun. Am făcut o greșeală gravă la începutul reprizei secunde. Jucătorii nu sunt bine, trebuie să ne descurcăm mai bine data viitoare.
Camavinga și Lucas Vasquez au ieșit accidentați. Camavinga are o accidentare la gleznă și Lucas Vazquez are o entorsă. Militao a ieșit amețit, dar este bine. Mendy, Camavinga, Carvajal și Militao vor fi în lot pentru meciul de duminică.
Trebuie să suferim pentru că nu suntem în cea mai bună condiție fizică. Pentru penalty-uri i-am ales mai întâi pe cei mai buni trăgători, Benzema și Modric, cei mai experimentați. Ultimul penalty a fost pentru Vinicius", a declarat Carlo Ancelotti.
Citește și:

Real Madrid își află diseară adversara din finala Supercupei Spaniei

În finala Supercupei Spaniei, Real Madrid o va înfrunta pe câștigătoarea din cealaltă semifinală, programată în această seară, de la ora 21:00, meci în care vor sta față în față Betis și Barcelona.
În acest moment, echipa lui Carlo Ancelotti este deținătoarea trofeului competiției, având în palmares 12 titluri. Dacă vor câștiga și în acest an, "galacticii" vor egala recordul Barcelonei, de 13 trofee.
Finala Supercupei Spaniei este programată duminică, de la ora 21:00, în Riad (Arabia Saudită).
picture

Spectacolul de la Australian Open se vede în direct pe Eurosport în perioada 16-29 ianuarie

Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play. În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo