Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CSKA – Sepsi 0-2 | Liviu Ciobotariu, fericit după victoria de la Sofia! "Ne-am surprins adversarul"

Dani Morar

Actualizat 27/07/2023 la 23:20 GMT+3

Sepsi s-a impus cu 2-0 pe terenul celor de la CSKA Sofia, după un meci în care avantajul putea fi chiar mai mare. Liviu Ciobotariu a câștigat la debutul său în Europa, însă avertizează că nu este nimic rezolvat în privința calificării.

Liviu Ciobotariu

Credit imagine: Eurosport

Sepsi a luat o opțiune importantă pentru calificarea în turul 3 preliminar din Conference League. Formația din Sfântu Gheorghe s-a impus cu 2-0 pe terenul celor de la CSKA Sofia, după un meci în care diferența de pe tabelă putea fi chiar mai mare.
Liviu Ciobotariu crede că a reușit să-și surprindă adversarul, dar avertizează în privința calificării, despre care crede că nu e decisă.
"Un joc greu, am întâlnit o echipă foarte bună, cu un sistem care ne-a pus în dificultate în anumite momente. Mă bucur că am reușit să câștigăm, dar trebuie să fim atenți pentru meciul de la Sfântu Gheorghe. Calificarea nu este jucată!
În prima repriză, am avut 3-4 contraatacuri foarte bune, ne-am surprins adversarul. Dar n-am reușit să șutăm la poartă, este o veche problemă de-a noastră care trebuie remediată cât mai curând. Ne-am apărat foarte bine, i-am blocat în benzi.
În repriza a doua, cred că am controlat jocul. Sunt mulțumit și de defensivă, și de atac. Sunt foarte mulțumit de jucătorii care au intrat pe parcursul meciului, pentru că au făcut diferența. Există concurență pe posturi, jucătorii vor să joace și apar realizările.
Sună frumos, dar a fost doar prima manșă. Repet, trebuie să fim foarte atenți. S-a văzut munca noastră în pregătire pe faza defensivă, avem patru meciuri oficiale în care nu am primit gol. În plus, am lucrat mai mult atacul pozițional și contraatacul și asta s-a văzut azi",a spus Ciobotariu, la Digi Sport.
Câte echipe românești vor ajunge în grupele Conference League?
Citește și:

CSKA – Sepsi 0-2 | Formația din România e favorită la calificare

Dacă va reuși să o elimine pe CSKA Sofia, Sepsi va da în turul 3 preliminar din Conference League peste câștigătoarea dublei dintre Torpedo Kutaisi, din Georgia și Aktobe, din Kazahstan. Kazahii au câștigat cu 4-1 în tur.
Păun și Varga au marcat golurile cu care Sepsi speră să dea lovitura în fața vecinilor din Bulgaria. Farul și FCSB au câștigat și ele, iar CFR Cluj și Adana își vor disputa calificarea în Turcia, după 1-1 în tur.
Sepsi putea să câștige de o manieră și mai clară în Bulgaria, dar a lovit de două ori bara pe final. S-a încheiat 2-0, iar echipa lui Ciobotariu poate produce surpriza și poate obține o calificare nesperată în turul 3, peste o săptămână.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo