Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CSM Constanța, învinsă de Fuchse Berlin în European League! Dinamo, eșec la limită cu Sporting

Nicu Savin

Actualizat 13/02/2024 la 23:50 GMT+2

CSM Constanţa a fost învinsă de echipa Fuchse Berlin, cu scorul de 32-29 (14-15), marţi seara, pe teren propriu, în primul său meci din Grupa a IV-a principală a competiţiei masculine de handbal EHF European League. Într-un alt meci al aceleiași grupe, Dinamo a pierdut pe terenul lui Sporting, scor 33-35.

CSM Constanța - Fuchse Berlin (European League)

Credit imagine: Eurosport

UPDATE | În cel de-al doilea meci al grupei a 4-a, Dinamo a pierdut în deplasarea de la Lisabona, cu Sporting, scor 33-35. Campioana României a condus și la 3 goluri în startul părții secunde, dar portughezii au fost mai buni pe final și au obținut cele două puncte.
În urma rezultatelor de azi, cele două echipe din România se află pe ultimele două poziții în grupă. Prima clasată la final va merge direct în sferturile European League, în timp ce locurile 2 și 3 vor juca în optimi. În etapa viitoare, Dinamo și CSM Constanța se vor întâlni în meci direct, la București.
Clasamentul grupei
  • 1.Fuchse Berlin - 6 puncte
  • 2.Sporting - 4 puncte
  • 3.CSM Constanța - 2 puncte
  • 4.Dinamo - 0 puncte
Știrea inițială
CSM Constanţa a condus deţinătoarea trofeului şi la trei goluri în prima repriză (10-7, 13-10, 14-11), dar la pauză avansul gazdelor a fost minim, 15-14.
Echipa antrenată de selecţionerul George Buricea a avut trei goluri avantaj şi în partea secundă, 19-16, 20-17, dar oaspeţii au controlat ultimul sfert de oră al întâlnirii şi au câştigat cu 32-29.
Golurile echipei de la malul Mării Negre au fost marcate de Valentino Ravnic 7, Vitali Komogorov 7, Nikolai Aliohin 4, Călin Căbuţ 3, Zoran Nikolic 2, Andrei Drăgan 2, Gaston Alberto Mourino 2, Ionuţ Nistor Ioniţă 1, Alexandru George Andrei 1.
Pentru oaspeţi au înscris Jerry Tollbring 7 goluri, Paul Drux 5, Nils Lichtlein 5, Lasse Bredekjaer Andersson 4, Hans Lindberg 4, Mijajlo Marsenic 4, Maxim Orlov 2, Max Darj 1.
Au arbitrat slovacii Andrej Budzak şi Michal Zahradnik, iar delegat EHF a fost belgianul Klaus Dieter Convents.
Marţi seara are loc şi celălalt meci al grupei, Sporting Lisabona - CS Dinamo Bucureşti.
Sursa: Agerpres
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo