Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo s-a calificat la barajul pentru sferturile European League. "Dulăii", victorie cu CSM Constanța

Andrei Nicolae

Publicat 27/02/2024 la 21:13 GMT+2

Echipa de handbal a lui Dinamo s-a calificat matematic în play-off-ul pentru sferturile de finală ale EHF European League, după ce a învins-o din nou pe CSM Constanța. "Dulăii" s-au impus și în deplasare în fața dobrogenilor în grupele principale, scor 33-25.

Dinamo - CSM Constanța (European League, 20.02.2024)

Credit imagine: Eurosport

Dinamo a obținut o victorie mare în grupele principale ale EHF European League, chiar în duelul 100% românesc cu CSM Constanța. Formația antrenată de Xavi Pascual s-a impus în fața dobrogenilor și s-a calificat cu o etapă înainte de finalul grupelor în play-off-ul pentru sferturile competiției, asigurându-și practic cel puțin locul al treilea din grupă.
Meciul de la Constanța a fost controlat de la bun început de "dulăi", care în primele minute conduceau deja cu 6-1. Din acel moment, cel mai mic ecart de puncte dintre cele două formații a fost de trei goluri în favoarea lui Dinamo.
La pauză, scorul era 16-11 pentru elevii lui Pascual, care au continuat ritmul extrem de bun și în partea a doua a meciului. Dinamo nu i-a permis Constanței să revină în joc și s-a impus în cele din urmă cu scorul de 33-25. Cel mai bun marcator al bucureștenilor a fost Cindric, cu 8 reușite.
Citește și:

Dinamo, calificare în barajul pentru sferturile European League

Această victorie îi aduce lui Dinamo calificarea matematică la barajul pentru sferturile European League, echivalent cu optimile competiției. "Dulăii" au cu o etapă rămasă patru puncte, iar CSM Constanța două, însă nu se mai poate întâmpla nimic, pentru că indiferent de ce sa va întâmpla săptămâna următoare, alb-roșii vor avea avantajul meciurilor directe.
Dinamo și-a asigurat practic locul 3 din clasament, însă poate urca și pe poziția secundă, în funcție de rezultatul pe care îl va obține în fața lui Sporting pe teren propriu în ultima etapă. Parcursul CSM-ului se va opri astfel la finalul grupelor, după ce a reușit o campanie extrem de bună în competiția europeană, din postura de câștigătoare a Cupei României.
În ultima etapă, Constanța dă piept cu Fuchse Berlin, iar Dinamo cu Sporting Lisabona.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo