Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cupa Mondială de Schi Alpin | Slalomurile de la St-Moritz și Val d'Isere au fost anulate

Andrei Nicolae

Publicat 10/12/2023 la 12:14 GMT+2

Cele două curse din cadrul Cupei Mondiale de schi alpin programate duminică, slalomul masculin de la Val d'Isere şi slalomul super-uriaş feminin de la St-Moritz (Elveţia), au fost anulate din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile înregistrate în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, a anunţat Federaţia Internaţională de Schi (FIS), scrie AFP.

Sliders are pictured after the the FIS Alpine World Cup Men Slalom cancellation due to weather conditions on December 9, 2018 in Val d'Isere

Credit imagine: Getty Images

"Din cauza condiţiilor actuale ale pistei, după ploaia şi ninsoarea care au căzut în timpul nopţii, pentru a asigura siguranţa competitorilor şi corectitudinea curselor, juriul a decis să anuleze slalomul masculin programat duminică la Val d'Isčre", a declarat duminică dimineaţa un purtător de cuvânt al FIS pe reţeaua Telegram.
Câteva minute mai târziu, FIS a anunţat şi anularea slalomului super-uriaş feminin de la St. Moritz "din cauza unei schimbări drastice a stării pistei" şi "pentru a garanta siguranţa sportivilor".
Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, de la începutul sezonului competiţional de iarnă şi până acum, în cadrul Cupei Mondiale de schi alpin au fost anulate 7 curse în întrecerea masculină şi trei în cea feminină.
Cupa Mondială continuă joi la Val Gardena, în Italia, pentru schiori, în timp ce schioarele se vor întâlni sâmbătă la Val d'Isere.
Sursa: AGERPRES
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol