Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jucătorul care îl poate detrona pe Ronnie O'Sullivan, atac la adresa WST! "Am făcut plângere oficială"

Dani Morar

Actualizat 27/09/2023 la 15:09 GMT+3

Ronnie O'Sullivan nu participă în această săptămână la British Open și riscă să fie detronat de pe poziția de lider mondial. Mark Allen are această ocazie, însă nord-irlandezul tocmai a intrat într-un conflict cu WST, fiind nemulțumit de felul în care este tratat, deși se află pe locul 3 în lume.

Mark Allen of Northern Ireland reacts during his match against Ronnie O'Sullivan of England during The Dafabet Masters on Day Five at Alexandra Palace on January 18, 2018

Credit imagine: Getty Images

Ronnie O'Sullivan a decis să se retragă de la British Open din cauza unor probleme medicale. Septuplul campion mondial se află pe locul 1 mondial în acest moment, dar își poate pierde poziția dacă Mark Allen ar câștiga trofeul.
Nord-irlandezul are, însă, o mare nemulțumire. Într-o postare de promovare a British Open, cei de la World Snooker Tour nu l-au inclus și pe Allen pe lista cu nume de urmărit în competiție, deși el se află pe poziția a 3-a în lume și are șansa de a deveni chiar primul. Mark spune că nu este pentru prima dată când se întâmplă astfel de lucruri și a făcut o plângere oficială chiar către WST, așteptând să fie tratat pe măsura disponibilității sale.
"Am făcut o plângere oficială la World Snooker. Cred că nu este prima dată. Unele decizii pe care ei le-au luat de-a lungul anilor pur și simplu nu sunt corecte. Nu sunt doar eu care vorbesc despre asta. Au existat și alte incidente.
Evident, plângerea pe care am făcut se referă la mine și la situația mea, plus câteva întâmplări din ultimii ani. Voi păstra discreția pentru că vreau ca totul să fie oficial. Cred că sunt unul dintre cei care întotdeauna a fost deschis și sincer cu presa.
Am fost întotdeauna apropiat de World Snoker, întotdeuna mi-am făcut treaba alături de cei din media, întotdeauna am mers unde a fost nevoie pentru a face clipuri pentru ei și pentru echipa TV. Nu cred că primesc înapoi ceea ce merit. Nu cred că cer prea mult. Simt că merit ceva mai multă apreciere decât ceea ce mi se oferă acum", a declarat Mark Allen, potrivit Belfastlive.co.uk.
Citește și:

Ronnie O'Sullivan poate pierde locul 1 mondial în fața lui Mark Allen

Ronnie O'Sullivan nu a putut participa la British Open din cauza problemelor medicale și a fost nevoit să se retragă cu câteva zile înaintea turneului. Englezul s-a impus la Shangai Masters, dar a acuzat dureri la cot și nu a mai putut participa în concurs și în această săptămână.
"Racheta" a primit o veste bună chiar în calificări. Ronnie va rămâne aproape sigur pe locul 1 mondial și după British Open, indiferent care vor fi rezultatele de la acest turneu în continuare.
Vestea bună pentru O'Sullivan este că Luca Brecel a fost eliminat încă din calificări de Ding Junhui, scor 4-3. Campionul mondial avea de nevoie de două victorii la British Open pentru a lua fotoliul de lider în clasamentul mondial, însă nu va mai avea această ocazie.
Mark Allen este singurul care mai poate ataca locul 1 mondial după această săptămână. Englezul are însă o condiție greu de îndeplinit pentru a deveni lider în clasament: trebuie să câștige turneul. În primul tur, el va juca împotriva lui Kyren Wilson, un adversar redutabil.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo