Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mark Selby, nemulțumit de felul în care s-a calificat în sferturi la British Open! "Crunt. Un meci oribil"

Dani Morar

Actualizat 29/09/2023 la 13:46 GMT+3

Mark Selby a luptat mult pentru calificarea în sferturile British Open, dar nu e mândru de victoria obținută în fața lui David Gilbert. "Bufonul" a trăit un ultim frame de coșmar și nu a părut deloc mulțumit de felul în care a obținut victoria împotriva adversarului din optimi.

Mark Selby

Credit imagine: WorldSnooker

Mark Selby l-a învins pe David Gilbert cu 4-3 în faza optimilor de finală de la British Open, dar a admis că frame-ul final a fost unul oribil, iar meciul a fost pierdut într-o manieră cruntă de adversarul său.
Cvadruplul campion mondial îl conducea pe Gilbert cu 61-59 în jocul decisiv. Fostul semifinalist de la Campionatul Mondial a jucat o lovitură de siguranță la bila neagră, însă bila albă a rulat prea mult. S-a jucat până aproape de 1 noapte, Selby adjudecându-și victoria după un ultima frame de coșmar.
"A fost crunt, pe bune. Cred că prefera să rateze o lovitură de siguranță decât să piardă așa. Nu e deloc plăcut să pierzi în acest fel după ce ai jucat un frame atât de lung.
Am simțit că pot să câștig cu 4-1, 4-2 sau 4-3. A fost un meci oribil, de la început și până la final. Am jucat cu Shaun Murphy în otimi la English Open anul trecut și a ratat la bila neagră, când putea să mă învingă cu 4-2. Am reușit să întorc meciul în favoarea mea și să mă impun cu 4-3.
Câteodată crezi că numele tău e deja pe trofeu, dar sunt abia sferturile, așa că nu trebuie să mă las dus de val", a declarat Selby pentru WST.
Tabloul sferturilor de finală de la British Open:
  • Mark Williams v Fan Zhengyi
  • He Guoqiang v Hossein Vafaei
  • Tom Ford v Xiao Guodong
  • Mark Selby v Jack Lisowski
Citește și:

Ronnie O'Sullivan rămâne pe locul 1 mondial și după British Open

Ronnie O'Sullivan nu a putut participa la British Open din cauza problemelor medicale și a fost nevoit să se retragă cu câteva zile înaintea turneului. Englezul s-a impus la Shangai Masters, dar a acuzat dureri la cot și nu a mai putut participa în concurs și în această săptămână.
"Racheta" a primit o veste bună chiar în calificări. Ronnie rămâne aproape sigur pe locul 1 mondial și după British Open, indiferent care vor fi rezultatele de la acest turneu în continuare.
Vestea bună pentru O'Sullivan este că Luca Brecel a fost eliminat încă din calificări de Ding Junhui, scor 4-3. Campionul mondial avea de nevoie de două victorii la British Open pentru a lua fotoliul de lider în clasamentul mondial, însă nu va mai avea această ocazie.
Mark Allen era singurul care mai putea ataca locul 1 mondial în această săptămână. Nord-irlandezul avea însă o condiție greu de îndeplinit pentru a deveni lider în clasament: trebuia să câștige turneul. Nu a fost cazul după eliminarea din primul tur în fața lui Kyren Wilson, scor 0-4.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo