Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mark Selby se teme de Williams înaintea finalei de la British Open! "E de neclintit"

Dani Morar

Publicat 01/10/2023 la 12:36 GMT+3

Mark Selby și Mark Williams se înfruntă azi, de la ora 15:00, în finala British Open. Cei doi nu au avut mari probleme în jocurile din semifinale, astfel că vin relaxați înaintea ultimului act și în lupta pentru cecul de 100.000 de lire sterline.

Mark Selby - Mark Williams, finala de la British Openul! "Bufonul" l-a surclasat pe Xiao Guodong

Mark Selby și Mark Williams vor juca astăzi în finala de la British Open. Meciul va fi de tipul cel mai bun din 19 frame-uri, primul la 10, iar pe premiul de 100.000 de lire sterline este extrem de motivant.
Înaintea ultimului act, Selby a vorbit la superlativ despre adversarul său, pe care îl consideră unul dintre cei mai mari din toate timpurile. Galezul pare de neclintit, crede adversarul său, care nu ar face o tragedie dintr-un eventual eșec.
"Nu-l poți clătina. E atât de relaxat. Nu ia lucrurile prea în serios și e unul dintre cei mai mari din toate timpurile. Știi întotdeauna că vei avea un meci dificil când joci împotriva lui. Trebuie să îți atingi nivelul maxim pentru a reuși.
Ar fi grozav să câștig, am început bine acest sezon. Chiar dacă nu mă impun voi fi fericit pentru forma în care mă aflu și nu voi fi dezamăgit. Ar fi frumos să câștig trofeul și să scap de faptul că toată lumea spune că nu am câștigat un turneu ITV", a declarat Selby pentru WST.
Citește și:

Mark Williams și Mark Selby, în finala British Open

Ultima dată când Selby și Williams s-au întâlnit a fost la Campionatul Mondial din 2021, când englezul a cucerit al patrulea său titlu mondial. Selby se impunea atunci cu 13-3 și îl conduce și la meciurile directe, 22-17.
De cealaltă parte, Williams țintește al doilea trofeu la British Open, după titlul cucerit aici în 1997. Galezul trecea în finală de marele Stephen Hendry, cu un incredibil 9-2. O victorie în partida de azi i-ar asigura lui Williams al 25-lea titlu din carieră.
"Este o altă finală și nu știu câte voi mai prinde la aceste mari competiții", a transmis Mark Williams.
Pentru un loc în finală Mark Williams a jucat împotriva lui Hossein Vafaei, pe care l-a învins cu scorul de 6-3, în timp ce Selby a avut parte de un meci mai lejer cu Guodong Xiao, câștigând cu 6-0.
Finala dintre Mark Selby și Mark Williams poate fi urmărită azi, de la ora 15:00, în direct pe Eurosport și aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo