Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Si Jiahui a câștigat prima sesiune a semifinalei cu Luca Brecel, de la CM de snooker!Chinezul a primit cadou ultimul joc

Nicu Savin

Actualizat 27/04/2023 la 23:51 GMT+3

Luca Brecel și Si Jiahui au oferit un spectacol agreabil în prima sesiune a semifinalei lor de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul conduce cu 5-3 după prima parte a meciului, ultimul joc fiind adjudecat de el după o mare eroare făcută de adversar. Cei doi vor reveni în arenă vineri, când sunt programate două sesiuni: ora 12:00 și ora 21:00.

Si Jiahui, 6 faulturi la rând, în semifinala cu Luca Brecel de la Campionatul Mondial de snooker

Luca Brecel - Si Jiahui este o semifinală pe care nimeni nu ar fi anticipat-o înaintea campionatului Mondial. Ambii jucători sunt la prima performanță de acest gen din carieră, iar specialiștii prevedeau o dispută spectaculoasă și echilibrată pentru un loc în ultimul act.
picture

Si Jiahui, zis "Lunetistul"! Lovitură de distanță fantastică reușită de chinez, la Crucible

Cu puțin timp în urmă s-a terminat prima sesiune, iar cei doi jucători nu au rămas datori față de spectacol. Chinezul a fost mai consistent și mai pragmatic și a reușit să încheie ziua în față, scor 5-3, dar e clar că nimic nu e jucat în această confruntare.

Si Jiahui - Luca Brecel 5-3, după prima sesiune, în semifinalele Campionatului Mondial de snooker

Luca Brecel a fost primul care a ajuns pe tabelă, profitând și de o lovitură super-norocoasă în primul joc. Chinezul nu s-a lăsat intimidat și a jucat încântător în următoarele două frame-uri, pe care și le-a adjudecat cu break-uri de peste 100 de puncte (primul a fost de 125 de puncte, cel mai mare reușit de el la această ediție).

picture

Si Jiahui, ca Ronnie O'sullivan! Chinezul, lovituri perfecte cu ambele mâini și un nou break superb

Si Jiahui a continuat să joace fără greșeală și a condus la pauză cu 3-1, după încă un joc câștigat dintr-o singură vizită la masă. Brecel nu și-a revenit nici la reluare, iar Si Jiahui s-a distanțat la 4-1 și părea că va lua un avans și mai mare.
Chinezul a fost aproape să facă 5-1, dar a ratat inexplicabil o bilă neagră de pe punct, iar asta i-a zdruncinat complet moralul. Brecel i-a furat acel joc și apoi s-a apropiat la 3-4. Ultimul joc al primei sesiuni a fost cel mai încâlcit, ambii jucători ratând de mai multe ori șansa de a-l câștiga. Luca Brecel a fost foarte aproape să egaleze situația pe tabelă, dar a riscat prea mult la bila roz și a lăsat-o în apropierea buzunaruluid e mijloc. Jiahui nu l-a iertat și s-a desprins la două jocuri în față, după prima parte a meciului.
picture

Si Jiahui a primit "pe tavă" ultimul joc al primei sesiuni din semifinala cu Luca Brecel

Așadar, sesiunea a 2-a a primei semifinale de la Campionatul Mondial va începe de la scorul de 5-3 pentru chinez. Aceasta este programată vineri, la ora 12:00. Tot vineri va avea loc și sesiunea a 3-a, de la ora 21:00. În această seară se va disputa, în direct pe Eurosport și aplicația Eurosport, prima sesiune a semifinalei a 2-a, care îi aduce față în față pe Mark Allen și Mark Selby.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo