Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronnie O'Sullivan nu vrea să-și vadă recordurile doborâte! "Sper să fiu mort până atunci"

Dani Morar

Actualizat 07/11/2023 la 10:50 GMT+2

Ronnie O'Sullivan s-a calificat fără mari emoții în turul 2 la International Championship, după victoria cu 6-3 în fața lui Mark Joyce. Septuplul campion mondial a fost condus cu 2-0 în debutul partidei, dar s-a mobilizat și a obținut victoria.

Ronnie O'Sullivan a încheiat cu stil partida cu Selby de la Shanghai, cu un century absolut superb

Ronnie O'Sullivan a obținut biletul pentru turul secund la International Championship. "Racheta" a fost condus cu 2-0 în debutul partidei, dar și-a revenit și s-a impus cu 6-3 contra lui Mark Joyce.
Septuplul campion mondial a avut câteva declarații în stilul caracteristic după ce a ajuns în turul 2. Ronnie a spus că preferă să fie mort în momentul în care recordurile sale impresionante vor fi depășite, dorind să lase o moștenire importantă snookerului.
"Pentru mine, totul este despre titluri, să las o moștenire și să las ținte pe care alții să încerce să le urmărească și să le atingă. Sper să fiu mort atunci când îmi vor fi depășite recordurile.
Sunt fericit pentru victoria de astăzi și pentru calificarea în turul următor. Mark a avut un joc solid la start. Eu am făcut câteva greșeli și m-a pedepsit. A arătat bine, așa că am știut că trebuie să ridic nivelul de joc. M-am bucurat că am fost capabil să revin în joc și să îl câștig", a declarat Ronnie, pentru World Snooker Tour.
Judd Trump și Mark Allen sunt cei doi jucători care atacă fotoliul de lider mondial în această săptămână, în funcție de rezultatele înregistrate la International Championship. 175.000 de lire sterline va încasa campionul din China, în timp ce finalistul se va alege cu un cec în valoare de 75.000 de lire.
Citește și:

Ronnie O'Sullivan – recorduri impresionante în snooker

  • 7 titluri mondiale (la egalitate cu Stephen Hendry)
  • 7 titluri de Masters
  • 7 tiluri UK
  • 4 Champions of Champions
  • 5 Shanghai Masters
  • 39 de titluri de clasament
  • 1222 de breakuri de peste 100 de puncte
  • 15 breakuri maxime (147 de puncte)
  • Cel mai rapid break de 147 de puncte televizat: 5 minute și 8 secunde
  • Cel mai tânăr campion la un turneu de puncte – UK Championship 1993 (17 ani și 358 de zile)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo