Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronnie O’Sulllivan, traseu de "foc" spre finala Shanghai Masters! Tabloul optimilor arată fantastic

Dani Morar

Publicat 11/09/2023 la 21:17 GMT+3

Shanghai Masters a început în această săptămână cu jocurile din primul tur. Mai sunt de disputat doar două meciuri, iar în mare parte cunoaștem tabloul optimilor, acolo unde vor intra în scenă și celelalte nume mari: Ronnie O’Sulllivan, Mark Selby, Judd Trump, Shaun Murphy sau Luca Brecel.

Ronnie O'Sullivan of England poses with his trophy after winning the final match against Barry Hawkins of England on day seven of 2018 Shanghai Masters at Regal International East Asia Hotel on September 16, 2018 in Shanghai, China.

Credit imagine: Getty Images

Shanghai Masters se desfășoară în această săptămână, în direct pe Eurosport și aplicația Eurosport. Au avut loc 6 confruntări din primul tur și mai sunt de jucat doar două meciuri din această fază, urmând ca din optimi să intre în scenă și restul numelor mari.
Ding Junhui l-a învins în prima rundă pe conaționalul său, Si Jiahui, revelația de la Campionatul Mondial desfășurat în prima parte a acestui an. Ding s-a impus cu 6-2, iar în optimi va avea parte de un duel de gală, împotriva lui Neil Robertson.
Australianul este campion mondial în 2010 și îl conduce pe chinez cu 10-9 în întâlnirile directe. Cei doi nu s-au mai înfruntat din 2020, atunci când Neil câștiga cu 6-4 la turneul Champion of Champions.
Ronnie O’Sulllivan are parte de un adversar dificil în optimi și are un traseu infernal în drumul spre finală. Ali Carter este primul care îi va ieși în cale "Rachetei", urmând un posibil duel cu John Higgins, în sferturi. În penultimul act, Ronnie ar putea da peste Mark Selby sau Judd Trump, în timp ce pe cealaltă parte de tablou se află campionul mondial, Luca Brecel, Shaun Murphy, Ding Junhui sau Neil Robertson.
Gary Wilson a oferit un moment hilar în primul tur la Shanghai Master. După ce adversarul său, Zhengyi Fan, s-a desrpins la 5-1, englezul i-a întins mâna chinezului, crezând că a pierdut. Asiaticul nici nu a observat acest lucru, iar arbitrul partidei i-a transmis rapid britanicului că face o confuzie, jucându-se după sistemul cel mai bun din 11 jocuri (primul la 6). În cele din urmă, Wilson a pierdut cu 6-2.
Citește și:

Tabloul optimilor de finală de la Shangai Masters

  • Ronnie O’Sulllivan – Ali Carter
  • Kyren Wilson – John Higgins
  • Mark Selby – Hossein Vafaei
  • Judd Trump – Jack Lisowski
  • Mark Allen – Zhengyi Fan
  • Neil Robertson – Ding Junhui
  • Shaun Murphy – Robert Milkins / Bai Yulu
  • Luca Brecel – Mark Williams / Junxu Pang.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo