Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronnie O'Sullivan a stârnit hohote de râs după calificarea în finala Mastersului! "Nici orb nu mă bat"

Dani Morar

Publicat 13/01/2024 la 18:46 GMT+2

Ronnie O'Sullivan s-a calificat în finala Mastersului, după victoria cu 6-2 în fața lui Shaun Murphy. Septuplul campion mondial a avut un discurs plin de încredere, imediat după meci, care a stârnit și multe hohote de râs în arenă, declarându-le război celor din generația tânără.

Ronnie O'Sullivan, în finală la Masters, după o prestație de vis: "Mi-am spălat păcatele"

Ronnie O'Sullivan a obținut calificarea în finala Mastersului, grație victoriei cu 6-2 în fața lui Shaun Murphy. "Racheta" s-a impus prestând un joc solid, iar Murphy nu a mai avut nicio șansă de la scorul de 3-2.
Ronnie a fost în mare formă la interviul de după meci și a stârnit hohote de râs în arena Alexandra Palace, din Londra. Publicul a fost de partea sa și a gustat din plin glumele lansate de O'Sullivan la adresa jucătorilor mai tineri, care nu se pot bate pentru moment cu el.
"Am auzit că Steve Davis a spus că nu ar trebui să încerc să distrez publicul. Niciodată nu am încercat să distrez publicul, am încercat doar să apar la masă și să joc snooker cât de bine pot. Dacă publicul se bucură de asta e grozav, dar nu a fost niciodată în filosofia mea. Încerc să joc bine, iar dacă nu îmi iese devin frustrat. Startul de meci a fost greu
Nu mă simt atât de bătrân. Mă simt tânăr în mintea mea. Acești jucători tineri arată bătrâni, creierele lor sunt încete. Creierul meu se mișcă bine în jurul unei mese de snooker. Trebuie să se unească pentru că eu orbesc, am o mână șubredă, iar genunchii îmi joacă feste. Chiar și așa, ei nu mă pot bate", a declarat Ronnie după victoria cu Shaun Murphy.
Ronnie a cucerit primul său trofeu la Masters în 1995 și deține de atunci recordul pentru cel mai tânăr campion (19 ani și 69 de zile). Dacă va merge până la capăt și în acest an, englezul va deveni și cel mai în vârstă câștigător al celui mai prestigios turneu invitațional din snooker.
Citește și:

Ronnie O'Sullivan, partidă mare cu Shaun Murphy

Ronnie O'Sullivan a făcut o partidă mare cu Shaun Murphy, în semifinalele Mastersului. După o primă sesiune în care a ratat mult, "Racheta" a revenit la masă mai concentrat și a eliberat magia pe postav. "Am reușit în a doua repriză să îmi spăl păcatele. Am făcut o a doua sesiune foarte bună", a spus Ronnie după meci, menționând că își dorește foarte mult al 8-lea trofeu la prestigiosul turneu.
Ronnie O'Sullivan a avut parte de una dintre cele mai norocoase lovituri din cariera sa uriașă, în jocul 2 al disputei cu Shaun Murphy, din semifinalele Mastersului. Lăsat în snooker de "Magician", septuplul campion mondial a avut o șansă uriașă, trimițând bila roșie în buzunar, fără intenție. De acolo, calea spre 2-0 a fost bătătorită, iar "Racheta" a obținut biletul pentru finală.
După ce Mastersul s-a jucat o bună perioadă în Wembley Arena, din 2012 locaţia s-a schimbat, World Snooker Tour alegând un centru de lux, Alexandra Palace. Doar că, potrivit lui Ronnie, locaţia şi condiţiile lasă mult de dorit, enervându-l la maximum pe englezul de 48 de ani.
"Abia aştept să plec de aici, să fiu sincer. Pur şi simplu nu îmi place locaţia, nu îmi place nimic, e dezgustător.
Peste tot e murdar, e rece, îngheţ. Trebuie să stau în sala de antrenament cu geaca pe mine. Îmi pare rău că trebuie să spun asta, dar aşa mă simt", a declarat Ronnie O'Sullivan.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo