Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronnie O'Sullivan are un "al 6-lea simț"! Alan McManus a aflat unde se înclină balanța în favoarea "Rachetei"

Dani Morar

Publicat 13/01/2024 la 23:25 GMT+2

Ronnie O'Sullivan s-a calificat în finala Mastersului, după ce l-a învins pe Shaun Murphy cu 6-2. Jocul septuplului campion mondial a fost analizat de Alan McManus, cel care a descoperit un al 6-lea simț al jucătorului, calitate ce îl plasează peste toți adversarii săi.

Ronnie O'Sullivan, în finală la Masters, după o prestație de vis: "Mi-am spălat păcatele"

Ronnie O'Sullivan a trecut de Shaun Murphy cu scorul de 6-2 și a obținut calificarea în finala Mastersului de la Londra. "Racheta" a impresionat din nou și luptă pentru al 8-lea titlu aici, dar și pentru recordul de a deveni cel mai tânăr și cel mai în vârstă jucător care cucerește trofeul. Alan McManus a descoperit un al 6-lea simț al celui care s-a impus la UK Championship la finalul anului 2023 și a analizat jocul acestuia.
"Are un simț interior, un soi de al șaselea simț dacă vrei, care îl face capabil să joace lovituri pe care ceilalți jucători nu ar vrea să le încerce. O face de fiecare dată.
Nu funcționează tot timpul, dar merge în majoritatea ocaziilor și ai nevoie de majoritatea frame-urilor pentru a câștiga un meci. S-ar putea să nu fii răsplătit tot timpul, dar jocul la siguranță e cheia.
Puneți bila albă într-o poziție din care să ai două sau trei variante. Dacă ești acoperit pe o parte, atunci poți încerca pe cealaltă. Tot timpul este despre procentaj. O poți învăța, dar când ești acolo trebuie să știi ce mișcări trebuie să faci, iar Ronnie pare să știe asta tot timpul", a declarat Alan McManus, pentru Eurosport.
Citește și:

Ronnie O'Sullivan a stârnit hohote de râs la Masters

Ronnie a fost în mare formă la interviul de după meci și a stârnit hohote de râs în arena Alexandra Palace, din Londra. Publicul a fost de partea sa și a gustat din plin glumele lansate de O'Sullivan la adresa jucătorilor mai tineri, care nu se pot bate pentru moment cu el.
"Am auzit că Steve Davis a spus că nu ar trebui să încerc să distrez publicul. Niciodată nu am încercat să distrez publicul, am încercat doar să apar la masă și să joc snooker cât de bine pot. Dacă publicul se bucură de asta e grozav, dar nu a fost niciodată în filosofia mea. Încerc să joc bine, iar dacă nu îmi iese devin frustrat. Startul de meci a fost greu
Nu mă simt atât de bătrân. Mă simt tânăr în mintea mea. Acești jucători tineri arată bătrâni, creierele lor sunt încete. Creierul meu se mișcă bine în jurul unei mese de snooker. Trebuie să se unească pentru că eu orbesc, am o mână șubredă, iar genunchii îmi joacă feste. Chiar și așa, ei nu mă pot bate", a declarat Ronnie după victoria cu Shaun Murphy.
Ronnie a cucerit primul său trofeu la Masters în 1995 și deține de atunci recordul pentru cel mai tânăr campion (19 ani și 69 de zile). Dacă va merge până la capăt și în acest an, englezul va deveni și cel mai în vârstă câștigător al celui mai prestigios turneu invitațional din snooker.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo