Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronnie O'Sullivan, elogiat de Alan McManus, după titlul de la Masters! "Talentul său realizează imposibilul"

Dani Morar

Publicat 15/01/2024 la 14:14 GMT+2

Ronnie O'Sullivan a cucerit al 8-lea titlu de Masters din carieră, după victoria cu 10-7 în fața lui Ali Carte. Alan McManus a avut cuvinte mari la adresa englezului, elogiindu-l și numindu-l "cel mai bun care a fost vreodată în snooker".

Ronnie O'Sullivan, break fabulos în finala Mastersului

Ronnie O'Sullivan s-a impus cu 10-7 în finala Mastersului, contra lui Ali Carter. "Racheta "nu și-a ascuns bucuria după meci și a recunoscut că are și mai multă sete de victorie atunci când își vede adverasrii prăbușiindu-se.
Alan McManus, expert la Eurosport, a avut cuvinte extrem de mari la adresa lui Ronnie. McManus crede că septuplul campion mondial este GOAT-ul din snooker, știind și unde s-a făcut diferența în confruntarea cu Ali Carter.
"Să faci ceea ce alții consideră că e dificil se numește talent. Talentul găsește metode de a realiza imposibilul, iar acesta este geniul lui Ronnie O'Sullivan.
Credeam că Ali Carter își va termina treaba, dar O'Sullivan a venit și a dublat aproape fiecare lovitură pe care a jucat-o aseară. Aici s-a făcut diferența.
Știm că aceasta este adevărata clasă din snooker, e cel mai bun care a fost vreodată. A răspuns bine la jocul bun propus de Ali Carter. Asta face el, din păcate pentru Ali Carter și restul, de vreo 20-30 de ani", a declarat McManus, la microfonul Eurosport.
Citește și:

Ronnie O'Sullivan, anunț fără perdea după finala Masters

Ronnie O'Sullivan a câștigat Mastersul pentru a 8-a oară în carieră, iar la final a ținut să se asigure că Ali Carter, jucător care nu se află în cele mai bune relații cu "Racheta", nu va uita prea curând această finală.
Ronnie a lăsat de înțeles că l-a bucurat să îl vadă pe oponent clacând, asigurându-se că finalistul de la Mondialul din 2008 (învins atunci de Ronnie în finală, 18-8) nu va uita acest nou eșec în fața sa.
"Am încercat să stau aproape de Ali, să văd dacă clachează, dacă e în stare să treacă linia de finish. Asta a fost ceea ce m-a motivat în această seară (n.r. duminică seară). "Trebuie să îl aduc în punctul în care se zvârcolește", mi-am spus, ador să îi văd pe rivali că clachează. Ador!
Pot să joc teribil și să îi aduc pe ceilalți în acest punct. "Hai să vedem dacă ești în stare". Nu mă înțelegeți greșit, sunt jucători în circuit care sunt capabili să joace în continuare foarte bine sub presiune, dar nu prea mulți. Mereu vreau să îi pun în această situație, să îi văd cum se descurcă. Nu spun că Ali a clacat, dar am simțit că m-a lăsat să revin în meci, mi-a oferit timp să respir", a spus O'Sullivan pentru Eurosport.
Marele obiectiv al lui Ronnie O'Sullivan în a doua parte a sezonului va fi cucerirea titlului mondial. După ce a cucerit UK Championship la finalul lui 2023, el are șansa să devină al 4-lea om din istorie care cucerește toate trofeele din "Tripla Coroană" în același sezon. Doar Steve Davis, Stephen Hendry și Mark Williams au reușit așa ceva în istoria snookerului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo