Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronnie O’Sullivan l-a inspirat pe Shaun Murhpy! Anunțul făcut înainte de primul meci direct de la Masters

Dani Morar

Actualizat 12/01/2024 la 12:32 GMT+2

Ronnie O’Sullivan și Shaun Murphy se vor duela pentru un loc în finala Mastersului, sâmbătă, de la ora 15:00. Va fi prima întâlnire directă dintre cei doi la acest turneu, Murphy recunoscând că abia așteaptă să își măsoare forțele cu rivalul său.

Shaun Murphy and Ronnie O'Sullivan

Credit imagine: Eurosport

Ronnie O’Sullivan s-a calificat în semifinalele Mastersului, după 6-3 cu Barry Hawkins, o partidă în care a recunoscut că jocul nu i-a mers deloc conform planului.
Shaun Murphy îi va fi adversar "Rachetei", în prima confruntare directă de la acest turneu și prima din 2019 încoace. Cei doi s-au duelat ultima oară la Openul Irlandei de Nord, iar Murphy a recunscut că nici jocul său nu a funcționat în sferturi, când l-a eliminat pe Jack Lisowski, abordând partida chiar în stilul lui Ronnie.
"Am fost foarte vinovat, chiar dacă am câștigat 3 turnee anul trecu, simt că sunt în treapta a doua sau a treia a motorului. Am fost foarte încet și foarte atent. Am început să analizez lucrurile prea mult.
Orele de antrenament pe care le-am adunat încă de când eram copii, toate loviturile s-au adunat. Știu ce lovitură trebuie să joc. Nu trebuie să mă uit în jurul mesei de 4 ori.
Te uiți la O’Sullivan și îl vezi că știe ce are de făcut. Toți știm ce avem de făcut. Doar anxietatea și dorința de a fi perfect te încetinesc. Nu cred că aceste lucruri ne fac bine. Desigur, toți suntem diferiți, dar aceste lucruri nu îmi fac vreo favoare și am învățat asta.
Abia aștept meciul cu Ronnie. Nu am jucat niciodată împotriva lui aici, am jucat peste tot altundeva. Am avut multe partide bune de-a lungul anilor. Cred că a cerut ceva timp de când am jucat unul împotriva celuilalt și e un mare, mare test. Cel mai greu test, cel mai sever", a declarat Shaun Murphy, pentru Eurosport.
Citește și:

Ronnie O’Sullivan, nemulțumit de condițiile de la Masters

"Racheta" a acces pentru a 15-a oară în penultimul act de la Masters, turneu pe care îl poate câştiga pentru a 8-a oară în carieră. În ciuda acestei performanţe, britanicul a surprins după victoria cu Barry Hawkins, fiind extrem de supărat pe propriul joc, dar şi pe condiţiile oferite de organizatori.
După ce Mastersul s-a jucat o bună perioadă în Wembley Arena, din 2012 locaţia s-a schimbat, World Snooker Tour alegând un centru de lux, Alexandra Palace. Doar că, potrivit lui Ronnie, locaţia şi condiţiile lasă mult de dorit, enervându-l la maximum pe englezul de 48 de ani.
"Abia aştept să plec de aici, să fiu sincer. Pur şi simplu nu îmi place locaţia, nu îmi place nimic, e dezgustător.
Peste tot e murdar, e rece, îngheţ. Trebuie să stau în sala de antrenament cu geaca pe mine. Îmi pare rău că trebuie să spun asta, dar aşa mă simt", a declarat Ronnie O'Sullivan, citat de metro.co.uk.
Spusele "Rachetei" nu au trecut neobservate, World Snooker Tour venind imediat cu o declaraţie de presă în care a explicat că se încearcă asigurarea celor mai bune condiţii pentru jucători.
"Lucrăm alături de cei de la Alexandra Palace să asigurăm cele mai bune condiţii, atât la masa de snooker, cât şi în afara ei. Toţi ceilalţi jucători au vorbit pozitiv despre acest turneu şi despre condiţiile asigurate, iar fanii iubesc să vină aici", a fost anunţul făcut de WST.
Duelul Ronnie O'Sullivan - Shaun Murphy se va juca sâmbătă, în direct pe Eurosport şi în aplicaţia Eurosport. Cei doi vor fi pentru prima oară faţă în faţă la Masters. Aproape incredibil, având în vedere că ambii ajung des în ultimele faze ale turneelor, Ronnie şi Shaun nu s-au mai întâlnit de aproape 5 ani (ultima oară au fost faţă în faţă la Openul Irlandei de Nord, în 2019).
Până la disputa dintre cei doi, Mastersul îşi consumă azi, în direct pe Eurosport, ultimele două sferturi de finală:
  • Judd Trump - Ali Carter (ora 15:00)
  • Mark Selby - Mark Allen (ora 21:00).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo