Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronnie O'Sullivan, savuros după triumful de la UK Championship. Cum va celebra "Racheta" titlul din York

Andrei Nicolae

Publicat 04/12/2023 la 21:29 GMT+2

Ronnie O'Sullivan a cucerit duminică seara titlul la UK Championship, după ce l-a învins în finală pe Ding Junhui cu scorul de 10-7. După ce a devenit cel mai vârstnic campion al turneului britanic, "Racheta" a oferit o declarație savuroasă în momentul în care a fost întrebat cum va celebra triumful său din York.

Ronnie O'Sullivan, demonstrație de forță în finala UK Championship! Break de 127 de puncte

Ronnie O'Sullivan a câștigat duminică pentru a opta oară în cariera sa turneul de la UK Championship și și-a consolidat poziția de cel mai titrat jucător al turneului din York. "Racheta" s-a impus în fața chinezului Ding Junhui cu 10-7 și a stabilit o bornă extraordinară, devenind cel mai în vârstă campion al competiției, la aproape 48 de ani, fiind în același timp și cel mai tânăr sportiv care a cucerit trofeul, în 1988.
După ce s-a impus la UK Championship, Ronnie a fost luat de-o parte pentru un interviu și a fost întrebat cum va celebra triumful său. "Racheta" a oferit un răspuns savuros, prin care a demonstrat că nu este un robot și că se poate bucura ca orice om obișnuit pentru diferitele succese din viața sa, cu dulciuri și snacks-uri.
"(n.r. Cum vei celebra titlul?) Cu un baton de Snickers, o pungă de chips-uri și o Cola dietetică, în drumul spre casă. Ar fi minunat, e unul dintre lucrurile mele preferate pe care să le fac după câteva zile în care sunt plecat, în deplasare. Să vin să mănânc un baton de Snickers, chips-uri cu brânză și să beau o Cola dietetică, e genial, e exact ce trebuie", a spus câștigătorul a 40 de turnee de puncte.
Citește și:

RONNIE O'SULLIVAN, CRIZĂ DE RÂS ÎN DIRECT! "LE FUR TOATĂ GLORIA ACESTOR BĂIEŢI!"

Victoria de ieri îi consolidează lui Ronnie poziția întâi în clasament, ceea ce reprezintă o performanță uriașă, în contextul în care "Racheta" participă la mai puține turnee decât rivalii săi. El are un program propriu, cu multe turnee demonstrative și alege să participe în WPT doar la competițiile cu adevărat importante. Mai mult, având în vedere cât de mare e avansul faţă de al doilea clasat, "Expresul din Essex" are şanse uriase să termine şi acest sezon pe prima poziţie. Ronnie a fost informat de acest lucru în studioul Eurosport, de către Neal Foulds, fost semifinalist la Mondial şi câştigător al Scottish Open (în prezent expert Eurosport).
O'Sullivan nu mai are miza locului întâi mondial de mult timp şi a fost extrem de surprins să afle că s-a desprins de Trump, Brecel şi Allen, după ce rând pe rând în ultimul an cei trei au fost la un pas să îl depăşească. Septuplul campion mondial a râs cu poftă gândindu-se că va mai termina un sezon pe cea mai înaltă treaptă şi s-a amuzat de postura în care se află rivalii săi.
"Le fur toată gloria acestor băieţi. Dar să ştiţi că nu urmăresc să rămân primul în clasament. Ştiţi prea bine că nu merg la toate turneel, merg la multe competiţii demonstrative. Joc când vreau şi dacă simt nevoia să mă odihnesc, o fac. Simt că e nedrept să fiu numărul unu mondial, în condiţiile astea. Ştiu că toţi îmi vânează locul, dar nu e niciun fel de presiune suplimentară, pentru că pur şi simplu nu mă gândesc la clasament", a spus O'Sullivan pentru Eurosport.
Clasamentul la zi în snookerul mondial
1. Ronnie O'Sullivan - 1,117,500
2. Judd Trump - 908,500
3. Mark Allen - 791,000
4. Luca Brecel - 741,500
5. Mark Selby - 626,500
6; Neil Robertson - 483,500
7. Shaun Murphy - 478,500
8. Mark Williams - 447,500
9. Kyren Wilson - 392,000
10. Ali Carter - 384,000
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo