Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Robert Milkins, uluit de propria performanță la Welsh Open! "Asta îmi va schimba viața"

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 20/02/2023 la 10:40 GMT+2

Robert Milkins s-a impus în fața lui Shaun Murphy în finala de la Welsh Open, scor 9-7. Englezul de pe locul 27 mondial spune că premiul financiar îi va schimba viața, victoria sa fiind cu atât mai importantă din acest punct de vedere.

Robert Milkins, campion la Welsh Open! L-a învins pe Shaun Murphy într-o finală epică

Articol scris de Dani Morar
Robert Milkins este noul campion de la Welsh Open, după ce s-a impus într-o finală echilibrată, în fața conaționalului său, Shaun Murphy. Pentru englezul de pe locul 27 mondial este cel de-al doilea titlu în turneele de clasament, dar victoria este cu atât mai dulce, cu cât premiul financiar este unul substanțial. 230.000 de lire sterline va încasa acesta în total, sumă despre care spune că îi va schimba total viața.
"Nici nu pot să vorbesc. Este ireal, sincer. Toată ziua m-am chinuit puțin. La fel ca și Shaun. Amândoi am dat tot ce aveam mai bun și, evident, eu eram cel care aveam multe motive să trag tare. Sunt o mulțime de bani pentru mine, ăsta e adevărul.
Am încercat să nu mă gândesc la asta. Să fiu sincer, am jucat destul de bine în semifinale, dar astăzi am avut mult de muncă. Dacă Shaun juca cu 20% mai bine, sunt sigur că el era cel care ridica trofeul deasupra capului.
Da, este (n.r. o sumă care îi va schimba viața). Este ca un vis, sincer. Am pierdut în semifinale în Germania împotriva lui Ali Carter și mă gândeam doar la Players Championship. Mă gândeam că pot ajunge într-o semifinală dacp voi munic din greu.
Apoi am ajuns în semifinale și deodată simi presiunea cum îți apasă pe umeri. Nu doar bonusul financiar, ci și trofeul este foarte important pentru mine. Sunt atât de fericit că am ajuns aici într-un final. Este ireal. Evident, să câștig în Gibraltar a fost genial. A fost primul trofeu. Dar să îl bat pe Shaun într-un meci de tipul cel mai bun din 17 jocuri este ca cireașa de pe tort", a spus Milkins pentru

Robert Milkins l-a învins cu 9-7 pe Shaun Murphy, în finala de la Wels Open

Robert Milkins s-a impus cu 9-7 în fața lui Shaun Murphy în ultimul act de la Welsh Open. Acesta este al doilea trofeu din cariera celui poreclit "The Milkman", care pleacă acasă cu un premiu uriaș: 230.000 de £. Asta pentru că pe lângă cele 80.000 de £ aferente câștigării competiției a mai încasat 150.000 de £ pentru că a terminat pe primul loc în clasamentul BetVictor Series.
Shaun Murphy a început mai bine partida și conducea cu 2-0 după primele două frame-uri. De la scorul de 3-1, acesta a început să cedeze teren și s-a văzut egalat, iar mai apoi condus. Milkins a câștigat trei jocuri la rând și a preluat conducerea cu 4-3, moment din care adversarul său nu a mai reușit să întoarcă soarta partidei.
Robert Milkins s-a impus cu 9-7, câștigând abia al doilea său ttilu de Open, după cel din Gibralatar, din martie 2022. De asemenea, acesta a mai atins o semifinală la German Masters, unde a cedat cu 5-6 în fața lui Ali Carter.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo