Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Stefanos Tsitsipas defilează la Australian Open 2023! Grecul e în optimi, după o nouă victorie solidă, cu Griekspoor

Irina Aldea

Publicat 20/01/2023 la 06:10 GMT+2

Stefanos Tsitsipas s-a calificat vineri dimineață în faza optimilor de finală la Australian Open după ce a trecut de olandezul Tallon Griekspoor.

Stefanos Tsitsipas

Credit imagine: Getty Images

Stefanos Tsitsipas, ocupantul locului 4 ATP și cap de serie numărul 3 la Australian Open, a obținut vineri dimineață calificarea în faza optimilor de finală la primul turneu de Grand Slam al anului. Grecul a trecut de Tallon Griekspoor, locul 63 ATP, în minimum de seturi.
Grecul a avut o prestație foarte solidă și s-a impus cu scorul de 6-2, 7-6 (5), 6-3, la capătul unui meci care a durat două ore și 8 minute de joc. Așa cum și scorul o indică, singurul set în care Griekspoor a avut șanse reale a fost al doilea, acolo unde Tsitsipas a salvat minge de set.
CITEȘTE ȘI:

Stefanos Tsitsipas, calificare en-fanfare în optimi la Australian Open 2023

În continuare, pentru un loc în sferturile de finală de la Australian Open, Stefanos Tsitsipas îl va întâlni pe favoritul numărul 15, Jannik Sinner, care a avut azi parte de un real test în partida cu maghiarul Marton Fucsovics. Aceasta va fi cea de-a șasea întâlnire directă dintre Tsitsipas și Sinner, grecul conducând cu 4-1.
Cel mai departe, Stefanos Tsitsipas a ajuns la Australian Open până în faza semifinalelor, în 3 rânduri: 2019, 2021, 2022. Per total, la turneele de Grand Slam, grecul a ajuns cel mai departe în marea finală de la Roland Garros, din 2021, acolo unde a cedat în fața lui Novak Djokovic.
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS). În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
picture

Spectacolul de la Australian Open se vede în direct pe Eurosport în perioada 16-29 ianuarie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo