Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Surpriză de proporții la Australian Open 2023! Favoritul numărul 2, Casper Ruud, eliminat în turul 2 de Brooksby

Irina Aldea

Actualizat 19/01/2023 la 08:05 GMT+2

Casper Ruud, capul de serie numărul 2, a fost eliminat încă din turul secund la Australian Open 2023. Norvegianul a fost învins în 4 seturi de Jenson Brooksby.

Jenson Brooksby

Credit imagine: Getty Images

Casper Ruud, favoritul numărul 2 de la Australian Open, a fost eliminat încă din turul secund la ediția din acest an. Norvegianul, care era cel mai bine clasat jucător după eliminarea lui Nadal, a fost învins în 4 seturi de către americanul Jenson Brooksby.
Aflat pe locul 39 ATP, Brooksby a făcut un meci fenomenal și s-a impus cu scorul de 6-3, 7-5, (4) 6-7, 6-2, la capătul unui meci care a durat trei ore și 55 de minute de joc. În continuare, Brooksby se va duela la Melbourne cu al său compatriot, Tommy Paul, care a trecut mai devreme de Alejandro Davidovich Fokina.
CITEȘTE ȘI:

Casper Ruud, OUT în turul 2 de la Australian Open 2023! Norvegianul, învins clar

Casper Ruud a încercat să revină în meci de mai multe ori, iar în setul al treilea a salvat nu mai puțin 3 mingi de meci, însă norvegianul nu a putut rezista în fața tânărului Brooksby. Cel mai departe, Casper Ruud ajunsese la Australian Open până în faza optimilor de finală, la ediția din 2021.
Înainte să cedeze în fața lui Jenson Brooksby, norvegianul care a disputat două finale de Grand Slam în 2022 a trecut de Tomas Machac în 4 seturi. După eliminarea lui Casper Ruud din concurs, cel mai bine clasat jucător de pe tabloul masculin este Stefanos Tsitsipas, urmat de Novak Djokovic, câștigător a 9 titluri la Australian Open (21 în total).
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS). În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
picture

Spectacolul de la Australian Open se vede în direct pe Eurosport în perioada 16-29 ianuarie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo