Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sharapova, mesaj fabulos pentru Sinner, după victoria de la AO: "Știam că într-o zi vei regreta asta!"

Cristian Mihală

Actualizat 29/01/2024 la 08:21 GMT+2

Maria Sharapova a oferit cea mai amuzantă reacție după ce Jannik Sinner a câștigat în premieră un turneu de Grand Slam. Rusoaica "a scos de la naftalină" imagini cu italianul fredonând un cântec de Crăciun.

Rezumatul partidei Jannik Sinner - Daniil Medvedev, finala Australian Open 2024

În ciuda diferenței de 14 ani care îi separă, cvintupla campioană de Grand Slam și noul "rege" de la Australian Open au o relație foarte apropiată. Această prietenie s-a legat grație antrenorului Riccardo Piatti, care l-a antrenat pe Sinner de la 13 ani până în 2022. Italianul a fost și tehnicianul rusoaicei pe final de carieră, astfel că cei doi s-au apropiat foarte mult. "Mereu îl susțin, e atât de modest și iubesc jocul său", mărturisea Sharapova în 2022, în timp ce Jannik o numea "Una dintre cele mai mari campioane din istorie, am fost norocos să pot să îi devin amic".
Ca atare, rusoaica de 36 de ani a ținut neapărat să îl felicite pe bunul său prieten pentru succesul istoric de la Australian Open, dar a făcut acest lucru într-un mod extrem de amuzant. Sharapova a postat pe rețelele de socializare un moment inedit, în care cei doi fredonau, în preajma Crăciunului, melodia "Rockin' Around the Christmas Tree".
"Știam că într-o zi vei regreta asta. Felicitări, campionule! Răbdare, echilibru și clasă", a fost mesajul MaShei pe Twitter.

Sinner, mesaj pentru fanii săi cu trofeul în brațe

În această dimineață, Jannik Sinner a participat la o ședință foto în care a prezentat trofeul cucerit ieri și a ținut să le transmită un mesaj numeroșilor săi fani. Arena Rod Laver a fost duminică în proporție covârșitoare alături de italian, asta probabil și ca urmare a faptului că spectatorii își doreau o partidă lungă și l-au susținut pe Jannik în drumul spre revenirea istorică.
"Hey, guys, aici Jannik, e dimineață la Melbourne și sunt atât de fericit să țin în brațe acest trofeu. De asemenea sunt foarte fericit să împart acest moment cu voi, vă mulțumesc foarte mult pentru susținere și sper să ne vedem din nou la anul! Ciao, ciao", a fost mesajul noului campion de la Australian Open.
În urmă cu 5 luni, Sinner nu câștigase vreun trofeu mai valoros de ATP 500. Între timp, și-a trecut în palmares două titluri ATP 1000, a câștigat Cupa Davis și s-a impus în primul său Grand Slam.
Sinner a câștigat 10 din ultimele 11 partide cu jucători de top 10 ATP. Doar Djokovic, la Turneul Campionilor, a reușit să îl învingă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo