Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carlos Alcaraz a vorbit despre pierderea locului 1 ATP! Ce mesaj le-a transmis lui Djokovic și Tsitsipas

Irina Aldea

Actualizat 25/01/2023 la 03:58 GMT+2

Carlos Alcaraz a fost premiat la un eveniment din Murcia și a recunoscut că vizionarea Australian Open la televizor "devine dificilă", tocmai pentru că e nerăbdător să revină.

Carlos Alcaraz

Credit imagine: Getty Images

Carlos Alcaraz arde de nerăbdare să revină pe terenul de tenis. Ibericul se antrenează din greu, însă la una din sesiunile de pregătire s-a accidentat, iar acea accidentare l-a costat participarea la Australian Open. În timp ce Carlitos se pregătește pentru revenirea în competiție pe zgură, Novak Djokovic și Stefanos Tsitsipas își continuă aventura la Melbourne cu gândul la titlu, dar și la locul de lider mondial.
Acest articol vă este oferit de Vodafone
Acest conținut vă este oferit deVodafone.
Alcaraz a vorbit și despre accidentarea sa, mărturisind că totul merge bine, iar recuperarea e pe drumul cel bun: "Îmi doresc foarte mult să concurez din nou. Mai mult ca niciodată, pentru că nu am stat atât de mult timp fără să o fac", a spus ibericul, care a recunoscut că și-ar fi dorit enorm să participe la Australian Open și că îi este greu să-l urmărească de acasă.
CITEȘTE ȘI

Carlos Alcaraz a vorbit despre posibila pierdere a locului 1 ATP

"Uneori mă uit la meciuri și mă gândesc că eu sunt cel care ar putea fi acolo. Această pauză a fost bună pentru mine pentru a-mi da seama de lucrurile pe care le pot face mai bine, atât pe teren, cât și în afara lui", a explicat Carlos, precizând foarte clar că se consideră o "persoană pozitivă" și că această accidentare nu a avut nicio influență negativă în starea sa de spirit sau în dorința de a concura în fiecare zi.
Carlos a vorbit și despre locul 1 ATP: "Da, mă uit la ce fac Tsitsipas și Djokovic, dar nu sunt îngrijorat. Dacă vreunul dintre ei îmi ia locul de lider, va fi pentru că îl merită mai mult decât mine", a declarat Alcaraz, știind că dacă unul dintre cei doi câștigă turneul, atunci vor urca pe prima poziție în clasament.
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS). În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
picture

Spectacolul de la Australian Open se vede în direct pe Eurosport în perioada 16-29 ianuarie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo