Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marion Bartoli a ales "dezamăgirea" turneului Australian Open 2023: "El s-a comportat absurd!"

Irina Aldea

Publicat 05/02/2023 la 15:42 GMT+2

Marion Bartoli pune sub semnul întrebării decizia lui Ruud de a nu acorda prioritate primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open.

Marion Bartoli

Credit imagine: Eurosport

Casper Ruud a părut complet epuizat și a pierdut devreme la Australian Open 2023, dar plănuiește să revină pe teren la turneul de la Acapulco luna aceasta. În cel mai recent episod al emisiunii Match Points, Marion Bartoli l-a numit pe Casper Ruud drept jucătorul care a dezamăgit-o cel mai mult în timpul Australian Open. Câștigătoarea de la Wimbledon 2013 a pus la îndoială alegerile jucătorului norvegian în acest pre-sezon 2023.
"După ce a fost în finala de la US Open și de la Turneul Campionilor, am crezut că va merge pe acest val. Dar a spus foarte devreme că va merge la Australian Open doar pentru că este un Grand Slam, dar știa că va pierde devreme și că se va pregăti pentru noul sezon după Australian Open. Nu-mi amintesc să fi auzit vreodată așa ceva de la un jucător, s-a comportat de-a dreptul absurd", a transmis Marion Bartoli.
CITEȘTE ȘI:

Casper Ruud, marea dezamăgire de la Australian Open 2023 pentru Marion Bartoli

Turneul sud-american pe care l-a alături de Rafael Nadal în această iarnă a fost apoi comentat de franțuzoaică:"A mers în acel turneu și, din această cauză, și-a luat concediu după aceea, când noul sezon urma să înceapă din nou, așa că nu a avut timp să se pregătească pentru el.
Când ești deja de două ori finalist de Grand Slam și de asemenea la Turneul Campionilor, următorul pas este să câștigi un turneu major, asta e de la sine înțeles și să accepți să nu ai niciun pre-sezon și să nu ai mai mult sau mai puțin nicio șansă la Australian Open, este un mod de gândire pe care nu îl înțeleg, care mi se pare ciudat, dar dacă el este de acord cu asta, grozav", a mai transmis Bartoli.
Casper Ruud a fost eliminat în turul secund al primului Grand Slam al sezonului de către americanul Jenson Brooksby. Norvegianul va reveni pe teren, pe suprafața sa preferată, la ATP 500 de la Acapulco, între 27 februarie și 4 martie 2023.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo