Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Aryna Sabalenka e în optimi la Australian Open 2023! Bielorusa, victorie clară cu Elise Mertens

Irina Aldea

Publicat 21/01/2023 la 07:22 GMT+2

Aryna Sabalenka nu a avut emoții în meciul din turul al treilea și s-a calificat în faza optimilot de finală la Australian Open după ce a învins-o pe Elise Mertens.

Aryna Sabalenka

Credit imagine: Getty Images

Aryna Sabalenka, favorita numărul 5 de pe tabloul de simplu feminin, a obținut sâmbătă dimineața calificarea în optimile de finală la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Bielorusa, aflată pe locul 5 WTA, a învins-o pe favorita numărul 26, Elise Mertens.
Aryna Sabalenka s-a impus cu scorul de 6-2, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 14 minute de joc. În continuare, Sabalenka se va duela la Melbourne cu favorita numărul 12, Belinda Bencic, care a trecut de Giorgi pentru a se califica în optimi.
CITEȘTE ȘI:

Aryna Sabalenka e în optimi la Australian Open 2023. Victorie mare cu Elise Mertens

Aryna Sabalenka a mai ajuns în faza optimilor de finală de la Australian Open în două rânduri, la edițiile din 2021 și 2022. Bielorusa a trecut până acum la Melbourne de Martincova, Rogers și Mertens, fără a ceda set și arătând un joc foarte solid.
"Mă bucur să am un nivel atât de bun și mă bucur să evoluez pe această arenă atât de frumoasă. E foarte greu să joc împotriva unei prietene, e o jucătoare fantastică și luptă până la ultima minge", a transmis Aryna Sabalenka la interviul de după meci.
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS). În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
picture

Spectacolul de la Australian Open se vede în direct pe Eurosport în perioada 16-29 ianuarie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo