Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Danielle Collins, finalista de anul trecut, OUT în turul 3 la Australian Open 2023! Înfrângere cu Elena Rybakina

Irina Aldea

Actualizat 20/01/2023 la 07:24 GMT+2

Danielle Collins, finalistă la ediția din 2022, a fost eliminată încă din turul al treilea la Australian Open.

Danielle Collins

Credit imagine: Getty Images

Danielle Collins, finalistă anul trecut la Australian Open, a fost eliminată încă din turul al treilea la ediția din acest an. Americanca, favorită numărul 13, a cedat în fața campioanei de anul trecut de la Wimbledon, Elena Rybakina, capul de serie numărul 22.
Sportiva din Kazahstan s-a impus cu scorul de 6-2, 5-7, 6-2, la capătul unui meci care a durat două ore și 5 minute de joc. De altfel, Rybakina obține astfel cel mai bun rezultat al ei la Australian Open, calificarea în faza optimilor de finală.
CITEȘTE ȘI:

Danielle Collins, eliminată în turul 3 la Australian Open 2023, se va prăbuși în clasament

Elena Rybakina se va duela în continuare la Australian Open pentru un loc în sferturile de finală cu învingătoarea dintre Iga Swiatek și Cristina Bucșa, în ceea ce s-ar anunța un super duel, dacă liderul mondial din WTA reușește să treacă de adversara ei din Spania.
De partea cealaltă, Danielle Collins va avea de suferit și în clasament. Americanca va înregistra o coborâre dramatică. Dacă acum ocupă locul 11 WTA, ea va părăsi Top 30 WTA la următoarea actualizare de clasament.
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS). În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
picture

Spectacolul de la Australian Open se vede în direct pe Eurosport în perioada 16-29 ianuarie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo