Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Daria Kasatkina, prima jucătoare din Top 10 WTA eliminată de la Australian Open! Partida a durat doar 54 de minute

Alex Masgras

Publicat 18/01/2023 la 13:40 GMT+2

Daria Kasatkina, a opta jucătoare a lumii, a fost eliminată în primul tur de la Australian Open de compatrioata Varvara Gracheva. Jucătoarea care se află pe locul 97 WTA s-a impus fără drept de apel cu un dublu 6-1 în doar 54 de minute.

Daria Kasatkina

Credit imagine: Getty Images

Daria Kasatkina este primă jucătoare din Top 10 WTA care părăsește tabloul principal de la Australian Open. A opta jucătoare a lumii a câștigat doar două ghemuri în duelul cu compatrioata Varvara Gracheva (97 WTA), care s-a impus cu 6-1, 6-1 după doar 54 de minute de joc.
Kasatkina a fost de nerecunoscut în primul tur de la Melbourne. Cu 23 de erori neforțate, numărul 8 WTA a reușit doar 3 lovituri câștigătoare, în timp ce adversara sa de astăzi a avut 23 de lovituri câștigătoare.
Citește și:

Daria Kasatkina părăsește Australian Open încă din primul tur

Australian Open nu a fost niciodată un turneu la care Kasatkina a performat, cea mai bună performanță a sa la Melbourne fiind turul al treilea (2016 și 2022).
În ceea ce o privește pe Varvara Gracheva, ea repetă performanța din 2021, atunci când a ajuns în turul secund. Anul trecut, tânăra în vârstă de 22 de ani a fost eliminată încă din primul tur.
În turul al doilea, Varvara Gracheva o va întâlni pe italianca Lucrezia Stefanini (141 WTA), cea care a trecut în primul tur de semifinalista din 2022 de la Wimbledon, Tatjana Maria (71 WTA), scor 3-6, 7-5, 6-4.
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS). În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo