Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Adversarul învins de Djokovic la Banja Luka, dezvăluiri despre meciul cu Nole: "N-am vrut să cred că e un zeu!"

Irina Aldea

Publicat 20/04/2023 la 16:30 GMT+3

Luca van Assche a fost eliminat în faza optimilor de finală la Banja Luka de către Novak Djokovic, însă nu fără a-i lua un set liderului mondial din ATP.

Așa s-a calificat Djokovic în sferturi la Banja Luka! Sârbul a trecut de Van Assche în 3 seturi

Novak Djokovic, liderul mondial din ATP și principal favorit la turneul de 250 de puncte ATP din Bosnia, s-a calificat miercuri în faza sferturilor de finală, după ce a trecut în 3 seturi de Luca van Assche (87 ATP, 18 ani). Sârbul s-a impus cu scorul de (4) 6-7, 6-3, 6-2, la capătul unui meci care a durat două ore și 42 de minute de joc.
Luca van Assche, care e cel mai tânăr tenismen din Top 100 ATP, a impresionat miercuri, în partida din optimile de finală ale turneului ATP 250 de la Banja Luka, în fața numărului 1 mondial, Novak Djokovic.
CITEȘTE ȘI:

Adversarul învins de Djokovic la Banja Luka, dezvăluiri despre meci

Luca van Assche reușise în primul tur să-l învingă pe Stan Wawrinka pentru a stabili întâlnirea directă cu liderul mondial din ATP.După meciul cu Novak Djokovic, francezul în vârstă de 18 ani a explicat startul său excelent de meci care s-a încheiat cu câștigarea primului set în tie-break.
"Pot să recunosc că a existat o abordare diferită. Nu pot spune că jucând împotriva lui Novak Djokovic m-am pregătit la fel ca pentru un meci din primul tur la un Challenger! Mai presus de toate, nu am vrut să fiu spectator la propriul meci. Am mult respect pentru el, pentru cariera pe care a avut-o, dar nu am vrut să intru pe teren crezând că e un zeu viu. Am vrut să intru în meci știind că am șansele mele. Nu am vrut să am regrete la final", a dezvăluit câștigătorul de la Roland Garros juniori 2021, care impresionează deja prin inteligența sa tactică.
picture

Acțiunea din circuitul ATP se vede și în 2023 pe Eurosport și pe aplicația Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo