Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alertă pentru Novak Djokovic! Sârbul și-a întrerupt antrenamentul la Banja Luka înaintea meciului cu Van Assche

Irina Aldea

Publicat 19/04/2023 la 12:40 GMT+3

Novak Djokovic a confirmat în Bosnia că se confruntă cu probleme la braț, iar starea cotului său nu este ideală, înaintea meciului cu francezul Luca van Assche. Sârbul a fost nevoit să-și întrerupă ieri antrenamentul din cauza durerii resimțite.

Novak Djokovic, éliminé par Lorenzo Musetti lors des huitièmes de finale à Monte-Carlo -13/04/2023

Credit imagine: Getty Images

Învins în optimi la Monte Carlo de Musetti, Djokovic a apărut în Principat cu un bandaj care să îi protejeze cotul. Într-o conferință de presă susținută luni, înainte de debutul de la Banja Luka (unde va juca împotriva francezului Luca Van Assche), numărul unu mondial a fost întrebat cum se simte.
"Cotul nu este în stare ideală. Sper să fie mai bine până la primul meu joc de aici", a spus Nole luni la conferința de presă susținută în fața jurnaliștilor prezenți în Bosnia. Marți, liderul mondial din ATP s-a lovit de noi probleme în privința cotului său. Îngrijorarea a crescut în tabăra sârbului înaintea meciului cu Luca Van Assche.
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic, stare îngrijorătoare înainte de meciul cu Luca Van Assche

În timp ce se antrena la Banja Luka marți, Djokovic a fost nevoit să își întrerupă sesiunea de pregătire din cauza unei noi dureri resimțite la cot. Fizioterapetul din echipa lui Nole a intervenit și a fost surprins cum îl masa în zona afectată. Pentru că e așteptat precum un erou să joace la Banja Luka, Djokovic va fi cel mai probabil prezent pe teren azi, de la ora 16, ora României.
Djokovic îl va întâlni pe francezul Luca Van Assche, care vine după câteva luni de excepție. În primul tur de la competiția desfășurată în Bosnia, jucătorul din Hexagon a reușit o revenire de zile mari în fața lui Stan Wawrinka, pe care l-a învins cu 1-6, 7-6, 6-4. Încrederea lui Van Assche e la nivel optim înainte de duelul cu numărul unu mondial și consideră că are șansa sa în duelul cu Novak: "Va fi uimitor pentru mine. Am doar 18 ani, așa că va fi o nebunie să-l înfrunt. Știu că publicul nu va fi în spatele meu, dar voi profita de orice ocazie și voi încerca să câștig".
picture

Acțiunea din circuitul ATP se vede și în 2023 pe Eurosport și pe aplicația Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo