Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic a dezvăluit numele rivalului pe care l-ar antrena: "Ar câștiga 5 Grand Slam-uri cu mine!"

Irina Aldea

Actualizat 20/04/2023 la 10:25 GMT+3

Novak Djokovic a debutat miercuri la turneul de la Banja Luka și a trecut de Luca va Assche în trei seturi. După meci, liderul mondial din ATP a dezvăluit că l-ar antrena pe Nick Kyrgios.

Novak Djokovic, Banja Luka

Credit imagine: Twitter

După meciul său de debut de la Srpska Open 2023, Novak Djokovic a fost întrebat ce jucător de tenis ar vrea să antreneze. Nole a dat imediat răspunsul: "Nick Kyrgios". Începând din 2019, cei doi jucători nu au avut cea mai bună relație din circuit. Totuși, după ce Djokovic a fost expulzat din Australia în 2022, Kyrgios i-a luat apărarea, fiind printre puținii jucători care s-au poziționat de partea sârbului.
La Wimbledon 2022, Djokovic și Kyrgios au disputat marea finală și au dezvăluit ulterior că au devenit amici. Djokovic l-a învins în patru seturi pe jucătorul australian aflat pe locul 24 în clasament și a ridicat al șaptelea său trofeu la All England Club. Kyrgios, care se recuperează după o accidentare la genunchi, conduce în continuare cu 2-1 în meciurile directe împotriva numărului 1 mondial.
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic a dezvăluit că l-ar antrena pe Nick Kyrgios

Într-o conferință de presă după ce l-a învins pe francezul Luca Van Assche cu (4) 6-7, 6-3, 6-2, marele campion sârb a glumit că l-ar putea antrena pe Kyrgios și l-ar putea ajuta să câștige cinci turnee majore, dar a adăugat râzând că l-ar costa o avere pe jucătorul de 27 de ani: "Mi-ar plăcea să îl antrenez pe Kyrgios. Ar câștiga cinci Grand Slam-uri cu mine, dar l-ar costa scump", a spus Djokovic.
Kyrgios a reacționat imediat la această propunere din partea liderului mondial din ATP, oferindu-i sârbului alternativa de a lua o cină împreună, așa cum cei doi își propuseseră la Wimbledon 2022: "Hahahah...... hai în schimb să mergem să luăm o cină frumoasă și să bem ceva", a scris Kyrgios pe contul personal de Instagram.
picture

Acțiunea din circuitul ATP se vede și în 2023 pe Eurosport și pe aplicația Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo