Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic a oferit ultimele detalii despre accidentarea la cot! Ce a spus Nole la Banja Luka

Irina Aldea

Publicat 20/04/2023 la 11:30 GMT+3

Novak Djokovic s-a declarat mulțumit pentru că a supraviețuit unui meci foarte dificil la debutul său în Banja Luka. De asemenea, sârbul a vorbit și despre cât de lente sunt terenurile din Bosnia.

Așa s-a calificat Djokovic în sferturi la Banja Luka! Sârbul a trecut de Van Assche în 3 seturi

Novak Djokovic a obținut miercuri calificarea în sferturile de finală la turneul ATP 250 de la Banja Luka. Sârbul a debutat cu victorie în fața unui rival foarte inspirat și lipsit de teamă, cel mai tânăr tenismen din Top 100 ATP, Luca van Assche. Fanii au fost îngrijorați pentru starea de sănătate a sârbului, însă totul a părut a fi în regulă, iar Djokovic a confirmat asta după meci.
"Cotul a rezistat bine și faptul că a făcut-o într-un meci ca acesta, care a durat mai mult de două ore și jumătate, îmi arată că sunt sănătos, că sunt bine. Aceste condiții nu sunt bune pentru articulații, dar mă simt bine și am poftă de victorii", a transmis Novak Djokovic la conferința de presă de după meciul cu van Assche.
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic, vești extraordinare despre starea sa de sănătate

"Este minunat că am reușit să înving un jucător tânăr și promițător ca Van Assche. Adevărul este că nu-l cunoșteam și a fost dificil pentru că nu mă simt la cel mai bun nivel al meu. Nu știi niciodată ce se poate întâmpla când ești deja veteran, dar mi-am propus să joc încă mulți ani. Să concurez la Banja Luka este foarte interesant și sper să pot continua să trăiesc astfel de experiențe", a declarat cel mai bun tenismen din prezent, al cărui următor următor adversar de la Banja Luka va veni din duelul dintre Lajovic și Barrere.
Licența turneului de la Banja Luka aparține familiei Djokovic, însă Nole a fost foarte surprins de condițiile regăsite pe teren la debut: "Nu am mai jucat niciodată pe un teren atât de lent și cu condiții care să încetinească atât de mult jocul. A fost foarte dificil, timp de un set și jumătate mi-a fost imposibil să-l încurc pe Luca, el a lovit toate mingile cu ușurință", a transmis Nole la interviul de pe teren.
picture

Acțiunea din circuitul ATP se vede și în 2023 pe Eurosport și pe aplicația Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo