Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic are un adversar surpriză la Banja Luka! Confesiune îngrijorătoare: "Nu e ideal"

Irina Aldea

Publicat 17/04/2023 la 18:42 GMT+3

Novak Djokovic a suferit o eliminare prematură la Monte Carlo, în faza optimilor de finală, dar sârbul nu ia pauză. El va juca la Banja Luka, în Bosnia și Herțegovina, iar primul adversar reprezintă o surpriză. În orice caz, Nole nu a avut vești prea bune pentru fanii săi, asta pentru că a recunoscut că se confruntă cu o problem la cotul mâinii drepte.

Novak Djokovic

Credit imagine: Getty Images

După un turneu nereușit la Monte Carlo, Novak Djokovic se îndreaptă spre noi provocări. Cel mai bun tenismen al lumii în prezent a sosit ieri la Banja Luka, unde va evolua în cadrul turneului ATP Serbian Open. Nole îl va întâlni în turul secund la Banja Luka pe francezul Luca van Assche, care l-a învins pe Wawrinka în trei seturi, scor 1-6, 7-6 (4), 6-4.
Novak Djokovic a susținut o conferință de presă înainte de a debuta în turneu: "Este minunat că sunt aici. Am fost în Banja Luka de mai multe ori. Partea bună a tenisului este că în fiecare săptămână ai o nouă oportunitate față de săptămâna precedentă. Am întors o nouă pagină, bineînțeles că nu am fost mulțumit de rezultatul de la Monte Carlo. Am primit imediat o mulțime de emoții frumoase din partea oamenilor care m-au așteptat la aeroport, în fața hotelului și la antrenament. Mi-a depășit așteptările și speranțele. Pentru sportivii din Serbia, acesta este cel mai bun loc unde putem concura, sentimentul este ca și cum am juca acasă", a transmis Nole la Banja Luka.
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic, emoții înaintea debutului la Banja Luka

Novak Djokovic a continuat și a transmis un mesaj enigmatic: "Mi-am dorit să particip la acest turneu în ultima etapă a carierei mele. Nu știm ce ne rezervă viitorul, fiecare meci în plus din această săptămână va fi un cadou pentru mine și pentru oamenii care vor veni să mă urmărească. Abordarea mea va fi diferită, vreau să câștig fiecare meci, dar și să mă bucur de toate momentele din afara terenului", a mai spus Nole.
În săptămâna precedentă, în timpul Masters-ului de la Monte Carlo, Djokovic a avut o problemă la cot, iar marele campion sârb nu a înlăturat această situație din ecuație: "Gândurile mele sunt îndreptate spre Banja Luka, vreau să mă distrez. Joc tenis profesionist de 20 de ani, am obosit să tot planific ce urmează. Pe măsură ce o persoană îmbătrânește, apreciază mai mult să fie prezentă în momentul prezent, nimeni nu vrea să spună ce se va întâmpla săptămâna viitoare să fie săptămâna viitoare. Știți care sunt obiectivele mele. Cotul nu este în stare ideală, sper că va fi gata pentru primul meci".
El a vorbit și despre adversarul său din turul doi: "Am încercat doar astăzi terenul de antrenament, voi încerca să mă antrenez cel puțin o jumătate de oră înainte pe terenul central, dacă va fi miercuri, pentru a simți diferența. Troicki mi-a spus că există o diferență, este dificil pentru că condițiile sunt lente și dificile. Nu știu prea multe despre acest tip, știu că a intrat în Top 100. Am crezut că Wawrinka va câștiga, a condus tot meciul. E un luptător tânăr, e rapid, e greu să-l învingi în aceste condiții, nimeni nu trebuie subestimat", a mai spus Djokovic la Banja Luka.
picture

Acțiunea din circuitul ATP se vede și în 2023 pe Eurosport și pe aplicația Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo