Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sinner, savuros când a fost întrebat de tatăl său, după al 19-lea succes consecutiv: "Nu-i acord prea mult credit"

Maria Olteanu

Publicat 14/03/2024 la 22:39 GMT+2

Jannik Sinner s-a calificat joi seara în semifinalele turneului de 1000 de puncte de la Indian Wells, după un succes în minimum de seturi, 6-3, 6-3, în fața cehului Jiri Lehecka, numărul 32 ATP. La finalul jocului, a fost întrebat despre rolul avut de tatăl său.

Il sorriso di Jannik Sinner durante la premiazione, ATP Rotterdam 2024

Credit imagine: Getty Images

Jannik Sinner continuă să aibă un parcurs absolut extraordinar în circuitul masculin. Tânărul campion italian mărșăluiește și la Indian Wells, calificându-se în semifinalele competiției de 1000 de puncte din California.
Campionul de la Australian Open pare invincibil în această perioadă, iar joi l-a eliminat din concurs pe cehul Jiri Lehecka, cu un dublu 6-3.
După meciul din această seară, a reușit să seteze și câteva borne extraordinare.
Jannik Sinner a devenit cel mai tânăr jucător din Era Open care a început un sezon cu 16 victorii consecutive în circuitul ATP.
Sinner a ajuns, totodată, în această seară, la cea de-a 19-a victorie consecutivă. Italianul este imbatabil și neînvins în 2024, are un bilanț de 36 victorii și două înfrângeri de la US Open, bifând totodată a treia semifinală consecutivă din 2024.

Sinner, savuros la finalul meciului care l-a dus în semifinalele Indian Wells

La finalul confruntării, Sinner s-a arătat mulțumit de jocul prestat și a avut doar cuvinte de laudă la adresa adversarului său.
"Sunt foarte mulțumit. Astăzi situația de pe teren a fost diferită. Dimineața a fost un vânt foarte puternic. Primul set a fost greu de gestionat.
Este un jucător incredibil. Are un potențial uriaș. Sunt fericit, pentru că anul trecut am ajuns în semifinale. Anul acesta am o nouă șansă să joc în semifinale", a spus campionul de la Melbourne, după al 19-lea succes consecutiv.
După acest succes, Sinner a avut un discurs frumos și la adresa tatălui său, chiar dacă a glumit inițial.
"El ți-a fost doar bucătar atunci când ai crescut sau te-a învațat și forehand-ul", a fost întrebat italianul.
"Nu vreau să-i acord prea mult credit (n.r. râde). Așa cum am spus, este special pentru mine să-l am aici. Nu am avut mult timp de petrecut cu el în ultimii ani, cu cu familia mea.
Fiecare moment pe care îl am cu el este foarte frumos. Este un bucătar incredibil, dar și un tată uimitor. Asta pentru mine este mult mai important", a răspuns Sinner.
Pentru un loc în marea finală Indian Wells, Sinner se va lupta cu învingătorul duelului Alcaraz - Zverev.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo