Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sorana Cîrstea, peste 100 de puncte cu Elina Svitolina! Nu a fost însă suficient și pentru un succes

Andrei Nicolae

Actualizat 11/10/2021 la 01:22 GMT+3

Reprezentanta României a fost învinsă după un meci epic în turul 3 la Indian Wells, care a durat mai bine de 2 ore și jumătate.

Sorana Cîrstea

Credit imagine: Getty Images

Sorana Cîrstea a făcut unul dintre cele mai bune meciuri în acest an, dar nu a avut "finiș" și a fost întrecută de Elina Svitolina în turul 3 la Indian Wells.
Confruntarea a fost de un nivel foarte bun și s-a întins pe durata a trei seturi: 6-4, 4-6, 6-7 (3). Jocul a durat 2 ore și 32 de minute.
Sorana Cîrstea a dat un semnal foarte puternic, că se află într-o bună dispoziție de joc, încă din game-ul 2, la 3-2 pentru adversară (cu break). Românca a pus permanent presiune pe Elina, iar după a șapte minge de break a reușit să restabilească egalitatea. Sorana și-a pierdut serviciul și la 3-3, dar nu și-a pierdut încrederea, a câștigat apoi trei game-uri la rând cu două break-uri și a închis primul set cu 6-4.

Sorana Cîrstea, peste 100 de puncte cu Elina Svitolina! Nu a fost însă suficient și pentru un succes

Svitolina a luptat din greu să restabilească egalitatea la seturi. Sportiva din Ucraina a realizat break-ul la 1-1. Sorana a avut șanse să-și recupereze serviciul la 2-3 și 4-5, dar adversara a egalat, 6-4.
În decisiv, Sorana a avut alte momente de vârf și a condus cu 4-2. S-a speriat parcă de o victorie uriașă. În același timp, Svitolina a jucat tot mai bine, iar în cele din urmă s-a calificat mai departe cu 7-6 (3).
Per-total a fost un meci de foarte bună calitate. Sorana Cîrstea a câștigat 108 puncte, dar nu a fost suficient să o depășească pe Elina Svitolina, care a acumulat cu 6 puncte mai mult. Românca și-a creat și 16 mingi de break, dar a fructificat doar 25% dintre acestea.
Așadar, România a rămas în competiție la simplu doar cu Simona Halep, care o înfruntă în această noapte pe Aliaksandra Sasnovich.
Ceva mai devreme, Irina Begu a fost învinsă de Shelby Rogers cu 6-0, 6-2.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo