Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Țiriac Open a debutat cu "scene dramatice"! Omul care l-a învins pe Djokovic, eșec și accidentare teribile

Irina Aldea

Publicat 15/04/2024 la 15:36 GMT+3

Meciurile de pe tabloul principal de la Țiriac Open au început azi, iar debutul a fost cum nu se poate mai dramatic. Nardi, omul care l-a învins pe Djokovic la Indian Wells, a irosit cinci mingi de meci în partida cu Thiago Seyboth Wild și s-a accidentat, echipa medicală fiind nevoită să-l trateze în mijlocul terenului.

Thiago Seyboth-Wild & Luca Nardi

Credit imagine: Twitter

Țiriac Open, turneu de 250 de puncte ATP, a debutat cu "scene dramatice". Luca Nardi, aflat pe locul 81 ATP, omul care l-a eliminat în mod surprinzător pe Novak Djokovic de la Indian Wells în turul al treilea, a irosit cinci mingi de meci în partida din primul tur cu Thiago Seyboth Wild și s-a accidentat, primind îngrijiri medicale pe teren.
Nardi a fost eliminat dramatic cu scorul de 3-6, 7-6 (5), 7-6 (2), la capătul unui meci care a durat trei ore și 16 minute de joc. În primul set, brazilianul a fost jucătorul mai bun și a făcut diferența prin intermediul singurului break obținut în manșa inaugurală. Setul secund, care a durat aproape o oră și 20 de minute, a fost mai echilibrat și s-a ajuns inevitabil în tiebreak, acolo unde italianul a fost mai inspirat și a forțat un set decisiv.
CITEȘTE ȘI:

Țiriac Open, debut cu "scene dramatice" la meciul Nardi – Seyboth Wild

În ultimul set, italianul a fost din nou jucătorul mai bun, obținând break-ul devreme. Momentul care a asigurat drama meciului s-a petrecut în game-ul de serviciu al brazilianului, când Nardi a beneficiat de cinci mingi de meci, toate irosite. La cea de-a cincea minge de meci, Nardi s-a accidentat și a căzut pe teren. Numărul 81 a avut nevoie de îngrijiri medicale, acestea fiind primite chiar pe teren, și a trebuit să i se bandajeze piciorul.
La reluarea meciului, Nardi și-a cedat serviciul, Wild egalând la 5. În final s-a ajuns în tiebreak. După ce italianul a avut primul mini break, brazilianul a defilat apoi spre închiderea partidei, socrul din tiebreak fiind 7-2.Thiago Seyboth Wild se va duela în optimile turneului de la București cu învingătorul partidei dintre italianul Luciano Darderi (64 ATP) și argentinianul Mariano Navone (52 ATP).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo