Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ons Jabeur a oferit faza zilei la Beijing! A fost la un pas de "accident" în bucuria de după meci

Dani Morar

Actualizat 02/10/2023 la 12:58 GMT+3

Ons Jabeur s-a calificat în turul 2 la Beijing, după victoria în 2 seturi în fața lui Ashlyn Krueger. Tunisianca a fost aproape de a se lovi de cameramanul care se afla lângă ea, în timp ce sărbătorea după meci.

Jabeur - Zheng - US Open Rezumat

Ons Jabeur s-a impus în primul tur al turneului WTA 1000 de la Beijing. Tunisianca a eliminat-o pe Ashlyn Krueger în două seturi, scor 6-3, 6-4. Partida a durat o oră și 29 de minute, diferența făcându-se la mingile câștigate cu primul serviciu, unde câștigătoarea a avut un procentaj mult mai bun decât al adversarei, 68%-48%.
Ons a câștigat ultimele 6 meciuri pe hard, egalându-și cea mai bună performanță personală pe această suprafață, care datează de la US Open 2022.
De asemenea, Jabeur a câștigat al doilea ei meci la un turneu WTA 1000 din China, fiind singura jucătoare de pe continent african cu mai mult de o victorie similară aici.
Imediat după meci, Jabeur a sărbătorit alături de fani și a aruncat un prosop în tribune, ca suvenir pentru cei care au susținut-o. În momentul în care s-a întors spre teren, sportiva a fost aproape de a intra în contact cu cameramanul care se afla la câțiva pași distanță.
Ons Jabeur a cucerit săptămâna trecută primul titlu pe hard al carierei, după ce a învins-o fără drept de apel pe Diana Shnaider în finala turneului WTA 250 de la Ningbo (China), scor 6-2, 6-1.
Citește și:

Ons Jabeur a câștigat al 5-lea trofeu al carierei

Tunisianca Ons Jabeur (7 WTA, principala favorită) a câştigat sâmbătă turneul WTA 250 de la Ningbo (China), dotat cu premii totale de 259.303 dolari, după ce a învins-o în finală, în două seturi, 6-2, 6-1, pe rusoaica Diana Şnaider (85 WTA).
Jabeur s-a impus după un meci de doar o oră și 15 minute în faţa adversarei sale de 19 ani, care este considerată de mulți specialiști una dintre viitoarele mari campioane din sportul alb. Rusoaica a disputat azi prima sa finală WTA și cu siguranță va mai ajunge să lupte pentru trofee dacă va continua pe aceeași linie.
Pentru Ons Jabeur acesta este al 5-lea titlu WTA al carierei, dar primul pe hard. Tunisianca mai are în palmares trofee la Madrid și Charleston (zgură), respectiv Berlin și Birmingham (iarbă).
În urma succesului de sâmbătă, Ons Jabeur a făcut un pas important spre calificarea la Turneul Campioanelor, care va avea loc la Cancun (Mexic), în perioada 29 octombrie - 5 noiembrie. În acest moment, finalista de la Wimbledon este pe locul 8 în clasamentul sezonului, dar și-a mărit avansul la peste 500 de puncte față de a 9-a clasată, Maria Sakkari.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo