Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alcaraz, OUT în semifinale la Beijing, după ce Sinner i-a predat o lecție de tenis! Italianul va juca finala cu Medvedev

Irina Aldea

Actualizat 03/10/2023 la 18:11 GMT+3

Carlos Alcaraz a fost eliminat în semifinale la turneul ATP 500 de la Beijing. Ibericul a primit o lecție de tenis de la Jannik Sinner, care va disputa marea finală în compania lui Daniil Medvedev.

Sinner și Alcaraz, punct NEBUN la Beijing, în semifinale! Italianul e pe val în China

Carlos Alcaraz, campion anul acesta la Wimbledon, a fost eliminat în semifinale la China Open de către Jannik Sinner. Italianul, favorit numărul 6, s-a calificat în marea finală după ce l-a învins pe spaniol cu scorul de 7-6 (4), 6-1, la capătul unui meci care a durat o oră și 57 de minute de joc.
După un prim set care a durat o oră și 13 minute, în care ambii jucători au avut o multitudine de oportunități, italianul a fost jucătorul mai bun în momentele cheie. După cedarea primului set, Alcaraz nu a reușit să-și ridice nivelul, astfel că setul secund a fost la îndemâna lui Sinner.
CITEȘTE ȘI:

Alcaraz, OUT în semifinale. Sinner - Medvedev, marea finală de la Beijing

Pentru Sinner, aceasta este cea de-a cincea finală pe care o atinge în 2023. De asemenea, el îl conduce acum pe Alcaraz la întâlnirile directe cu 4-3 și grație acestui succes, italianul va urca pe locul 4 în clasamentul ATP, cea mai înaltă poziție pe care a ajuns vreodată un tenismen italian. Pentru marele trofeu, Sinner se va bate cu Medvedev. Rusul conduce cu 6-0 la întâlnirile directe.
"Fiecare meci împotriva lui Carlos e foarte dificil. E un adversar pe care-l respect foarte mult. Azi am jucat mai bine în momentele importante. Am încercat să rămân concentrat, primul set a fost un roller-coaster, mă bucur că am reușit să câștig. Am pus în aplicare planul de joc foarte bine, am încercat să rămân agresiv. El e un jucător foarte agresiv, a trebuit să fac niște lucruri diferit față de ultimele dăți. Cred că am jucat aș 7-lea sau al 8-lea meci direct. Ne știm foarte bine. Azi a fost ziua mea, vom vedea ce se va întâmpla la următorul meci", a transmis Jannik Sinner la interviul de pe teren.
Turneul ATP 1000 de la Shanghai se desfășoară în perioada 4-15 octombrie, în direct pe Eurosport 2 și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo